Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Simrad og B&G sommerkampanje 2024

Simrad og B&G kartplotterkampanje

Er du ute etter en ny kartplotter bør du lese videre her. I samarbeid med Navico har vi gleden av å tilby noen av våre mest populære Simrad og B&G kartplottere på 9 og 12 tommer til kampanjepriser. Og som om ikke det var nok; du får med et gratis C-Map-kart på kjøpet.

 • Simrad NSX er smarte kartplottere med integrert ekkolodd. IPS-berøringsskjerm med et innovativt og moderne grensesnitt med kraftig navigeringskapasitet og støtte for C-MAP®, slik at du ser hver minste detalj som aldri før.
 • B&G Zeus S er kartplottere der hovedfokuset er å gjøre seilingen enklere, enten som et enkeltstående instrument eller i kombinasjon med f.eks. vindinstrumenter, autopilot og radar. Seilfunksjoner som gir en bedre seilopplevelse for både turseiler og regattaseiler. Innebygd ekkoloddmodul.

Simrad NSX - banebrytende brukervennlighet

Simrad NSX 9 og 12 tommer kartplottere har Simrads nyeste operativsystem, som er raskere og mer brukervennlig enn noensinne. NSX-serien har berøringsskjerm, og det intuitive brukergrensesnittet gjør at du kan tilpasse skjermen til å passe akkurat deg. Bruk mindre tid til skjermen, og mer tid til båtlivet.

NSX er konstruert for å være rask, og har Simrads raskeste automatiske routing. Det betyr at den beregner ruter tre ganger raskere enn Simrads tidligere kartplottere. Den intelligente funksjonen for automatisk ruting finner automatisk den smarteste ruten og tar hensyn til hindringer, farer, skiftende strømninger og tidevann. Du kan bruke mindre tid på planleggingen og mer tid på å utforske, samtidig som du bruker mindre drivstoff.

Simrad NSX er perfekt for mellomstore midtkonsollbåter, daycruisere, RIB-er og andre motorbåter til fritidsbruk. Nettverksfunksjonene gjør kartplotterene også perfekt for hobbyfiske.

 

Hvorfor skal du velge Simrad NSX?

I tillegg til det moderne brukergrensesnittet og den raske prosessoren  åpner Simrad NSX en verden av muligheter. Du får tilgang på en komplett pakke med Simrad teknologi, og kan utvide systemet ditt med kraftig ekkolodd-, autopilot- og radarteknologi.

Simrads legendariske autopiloter gir deg full kontroll over båten, og med de prisvinnende lukkede HALO pulskomprimerings-radarer kan du se nært og langt samtidig (opptil 42 nautiske mil) med oppdateringer hvert sekund.

Den nevnte automatisk routingen (Autorouting) betyr at du enkelt kan stille inn målet med en peker i kartet, og få en rask og trygg rute til målet. Dette forutsetter at kartet støtter Simrads Autorouting, noe det medfølgende kartet fra velrenommerte C-Map gjør (med Easy Routing).

Finn fisken ved hjelp av høyoppløste bilder fra undersiden og sidene på fartøyet ditt med Active Imaging, CHIRP-ekkolodd, SideScan/DownScan Imaging™ og FishReveal. Du kan også nå større dybder med et stort utvalg av kompatible 1 kW-svingere.

Anbefalte ekkoloddgivere til Simrad NSX 

Simrad NSX har en 9-pins kontakt for ekkoloddgiveren, og støtter

 • Ekkolodd / CHIRP-ekkolodd
 • DownScan
 • SideScan
 • Active Imaging / Active Imaging 3-in-1 / TotalScan / StructureScan

Få mest mulig ut av Simrad NSX-enheten din med vårt utvalg av kompatible svingere, inkludert

 • Active Imagining transduser
 • xSonic 600 W transduser
 • xSonic 1 kW transduser 

Velger du en innvendig giver må den ha direkte kontakt med ytterskroget, og kan ikke monteres direkte på dobbeltbunn (sandwhich-konstruksjon). Les mer om dette på vår produktside for den enkelte plotter.

En 7-pins svingerkabel kan kobles til en 9-pins port ved hjelp av en 7 til 9-pins adapterkabel. Men merk at hvis svingeren har en skovlhjulhastighetssensor, vises ikke vannhastighetsdataene på NSX-plotteren.

Flere nyttige NSX-funksjoner

 • Full Mercury-integrasjon  

 • Ekkoloddeling med andre NSX-skjermer

 • Companion-appen til mobiltelefon og nettbrett har et brukervennlig grensesnitt, og er det perfekte hjelpemiddelet når du skal planlegge din neste båtferie eller båttur. Du får den samme førsteklasses kartopplevelsen som på NSX, slik at du kan planlegge turene dine fra hvor som helst. Om bord i båten kan du synkronisere dataene med NSX-plotteren, og du kan enkelt ta en sikkerhetskopi.

 • Trådløse tilkoblingsmuligheter pluss full Ethernet-, USB- og NMEA 2000®-nettverksfunksjonalitet

Bygg ut NSX med Simrads komplette teknologi-pakke

Simrad NSX fungerer utmerket alene, mener glimrende som midtpunktet i et Simrad-system tilpasset deg og din båt. Du kan her se noen av modellene, vi har flere i nettbutikken, og bare ta kontakt så finner vi sammen det perfekte systemet for deg.

 • Simrad-autopiloter er nærmest legendariske representerer over 70 års erfaring og utvikling. De er velkjente for sin ytelse, og gir deg muligheten til å nyte dagene på sjøen. "De gode hjelperene" finnes til både uten- og innenbordsmotorer, og de hjelper deg med å følge mønstre og ruter, navigere til veipunkter og holde kursen.
 • Simrads prisvinnende lukkede HALO pulskomprimerings-radarer kan se nært og langt samtidig (opptil 42 nautiske mil) og kan identifisere farer umiddelbart. De er klar umiddelbart takket være lavstrøms standby-modus, og merk mål ved hjelp av tilpassede modi for havn, offshore og vær. Noen modeller har også MARPA-målfølging, som advarer deg hvis du er på kolisjonskurs mot andre båter og satsjonære farer.
 • AIS-moduler, og/eller VHF med og uten AIS komplementerer Simrad-systemet ditt. 

 

Om Simrad

Simrad er en global markedsleder med norsk opprinnelse, og en rik historie som strekker seg tilbake til 1946. Navnet Simrad stammer fra Simonsen Radio, og sammen med de gamle merkevarene Robertson og Shipmate representerer Simrad mange års erfaring innen autopilot, kommunikasjon, satellittnavigasjon, elektroniske kartplottere, ekkolodd, instrumenter og flerfunksjonsskjermer for båtbruk. Simrad lager i dag praktisk båtelektronikk med et lettforståelig brukergrensesnitt og høy ytelse, først og fremst til motorbåtføreren, enten det er snakk om fritidsbåter eller eller til sportsfiskeren. Simrad Professional-serien tilbyr utstyr til søk- og redningspatruljebåter, arbeidsbåter, kommersielle fiskebåter, passasjerbåter, superyachter og lastefartøy.


Gratis C-MAP Discover X kart til både Simrad NSX og B&G Zeus S

Under sommerkampanjen er kart fra anerkjente C-MAP inkludert, og du kan velge mellom:

 • C-Map Discover X - ENT200D - Skagerak, Kattegat og Østersjøen
 • C-Map Discover X - ENT300 - Nordsjøen

Med C-MAP DISCOVER X kart har du alltid har de siste kartdataene tilgjengelig, klassens beste dag- og nattmodus og detaljerte høyoppløselige sjøkart med en rekke innovative funksjoner.

C-Map Discover kartene er komplette vektorkart med høyoppløselig undervannskart, brukergenererte Genesis-data, abonnementsfri automatiske ruteforslag og tilpasset dybdeskygging. 12 måneder gratis oppdateringer. Kartet har også tidevanns- og strømkart, samt marina- og havneoversikt.

Kartetne passer til både Simrad NSX og B&G Zeus S kartplottere.

ENT200D - Skagerak, Kattegat og Østersjøen

ENT300 - Nordsjøen


For seileren: B&G Zeus S kartplottere

I tillegg til Simrad-plotterene har vi også en godbit for seilerne fra legendariske B&G, som også er en del av Navico - samme konsern som står bak Simrad.

B&G Zeus S er smart-kartplottere med hovedfokus på å gjøre seilingen enklere, enten du er regatta- eller turseiler. Zeus S styres via en intuitiv berøringsskjerm og fungerer som et enkeltstående instrument, eller som en multifunksjonsskjerm i kombinasjon med vindinstrumenter, autopilot og radar, for å nevne noe. Kartplotteren har innebygd enkanals CHIRP-ekkoloddmodul, som avhengig av svingervalg (tilleggsutstyr) kan tilby en effekt opp til 1 KW, selv om de fleste vil klare seg med en vesentlig rimeligere 600 W-giver eller en klassisk tridata-giver som mange seilere velger.

B&G Zeus S er perfekt for både turseileren, og regattaseileren, og kan bygges ut til et komplett seil- og båtsystem.

 

 

Anbefalte ekkoloddgivere til B&G Zeus S

B&G Zeus S har en 9-pins kontakt for ekkoloddgiveren, og støtter

 • Ekkolodd / CHIRP-ekkolodd
 • DownScan
 • SideScan
 • Active Imaging / Active Imaging 3-in-1 / TotalScan / StructureScan

Mange seilere bruker en kombinert tridatagiver for dybde, hastighet og temperatur, eller en innvendig giver for enklere montering og minimal motstand. Se også under instrumenter for å se pakker som inkluderer"seil-svingere". Ønsker du å få mest mulig ut av ekkoloddmodulen i Zeus S-enheten din har vi mer avanserte ekkolodd-svingere, inkludert

 • Active Imagining transduser
 • xSonic 600 W transduser
 • xSonic 1 kW transduser 

Velger du en innvendig giver må den ha direkte kontakt med ytterskroget, og kan ikke monteres direkte på dobbeltbunn (sandwhich-konstruksjon). Les mer om dette på vår produktside for den enkelte plotter.

En 7-pins svingerkabel kan kobles til en 9-pins port ved hjelp av en 7 til 9-pins adapterkabel. Men merk at hvis svingeren har en skovlhjulhastighetssensor, vises ikke vannhastighetsdataene på NSX-plotteren.

Hvilke seilfunksjoner har B&G Zeus S

B&G Zeus S hjelper deg til å bli en bedre seiler, enten du er tur- eller regattaseiling det fokuseres på.  Kartplotteren sørger for at du får tilgang på de dataene du trenger der og da, enten det er for å vite om du klarer å stå klar av odden der fremme, hevde deg i tirsdagsregattaen eller Færdern, eller bare seile litt fortere enn nabobåten inn mot gjestehavnen...

SailSteer

Med SailSteer ser du alle dataene du trenger, med et raskt blikk på én skjerm som er enkel å lese. Se viktig informasjon om vind, hastighet, tidevann, kurs, kurs over grunn, legglinje (layline) og veipunktinformasjon, overlagt på én enkelt skjerm for å sikre at du har den informasjonen du trenger, lett tilgjengelig.

Legglinjer - Laylines

La VZeus S gjøre den vanskelige jobben: Se hvilken kurs som er best, og sørg for at du slår på riktig sted. Laylines tar til og med hensyn til tidevannseffekter og vindskift for å plotte den raskeste kursen til neste veipunkt.

SailingTime

Planlegg effektivt med SailingTime, og vit hvor lang tid det vil ta å komme til et veipunkt, selv om du seiler i full motvind. SailingTime beregner tiden du vil bruke på hvert slag, og tar hensyn til vind- og tidevannseffekter, for å gi deg en nøyaktig forventet ankomsttid til målet.

RacePanel

Vær på rett sted når startskuddet går med RacePanel. Gled deg over brukervennlige funksjoner som tidligere bare var tilgjengelig for profesjonelle navigatører. Få den beste starten i feltet, med informasjon om tid, avstand og plassering på én klar skjerm.

C-MAP spiller på lag

C-MAP-drevne sikkerhetsvarsler beskytter mot grunnstøting og farlige objekter hvis du skulle bli mer opptatt av seilingen enn navigeringen.

B&G seilinstrumenter

B&G Zeus S fungerer utmerket alene, men enda bedre som hjertet i seilsystemet ditt. Ved hjelp av Wi-Fi, NMEA 2000 og Ethernet utvider og skreddersyr du enkelt systemet ditt med B&Gs velprøvde og legendariske vindmålere og -sensorer. Du kan kjøpe utstyret enkeltvis, eller i velfungerende pakker.

Zeus S er midtpunktet i et komplett B&G system

B&G Zeus S er en ekte multifunksjonskjerm, og i tillegg til seilinstrumenter kan du utvide til et komplett båtsystem som kan omfatte ekkolodd (ekkoloddmodul er innebygd i plotteren, du trenger i tillegg en svinger), radar, autopilot og VHF med innebygd GPS og AIS. Bare ta kontakt med oss hvis du ønsker tips og råd til å sette sammen den perfekte pakken for deg og din båt.

 

Om B&G

B&G, opprinnelig kjent som Brooks & Gatehouse har vært de dedikerte seilernes førstevalg i årtier. Siden starten i England i 1955 har selskap vært både en innovatør, og laget solide og pålitelige instrumenter for turseilere, regattaseilere og jordomseilere. Det er ikke uten grunn at B&G instrumenter ble valgt av Sir Francis Chichesters under verdens første solo-jordomseiling i Gipysy Moth IV. Instrumentene er for øvrig en del av den permanente utstillingen til Science Museum i London. Det var heller ikke tilfeldig at det var B&G instrumenter i Syaula II, en Swan 65 som vant det aller første Whitbread Round the World Race. B&G var tross alt "standardutstyr" hos Nautor Swan. Det var B&G ombord i tilnærmet alle de kommende vinneren av Whitbread, og senere Volvo Ocean Race. Heller ikke så merkelig siden så godt som alle deltagerene i disse regattaene brukte B&G. I senere år har bla. Ellen MacArthur brukt B&G i sine rekordfylte solo-jordomseilinger, og både vinnere og flesteparten av deltakerene i Vendee Globe har B&G elektronikk ombord, i det som antageligvis er verdens tøffeste regatta. Den første B&G-kartplotteren så dagen lys i 2010, og har siden vært de dedikerte kartplotterne for seilere.

Scanstrut innbyggingsbokser

Scanstruts pod'er passer i både motorbåter, RIBer og seilbåter, og gir deg en flat overflate å montere kartplotter eller andre instrumenter i. Poden er vanntett, og tilvirket i solid og UV-bestandig ABS-plast. Her ser du et lite utvalg som passer til 9 eller 12" kartplottere, og mindre varianter til instrumenter.

 


Om Navico

Navico er verdens største selskap innen skipselektronikk og består av noen av de mest kjente merkevarene i den maritime verden, noen med mer enn 200 års historie. I tillegg til Simrad og B&G inngår Lowrance, Whale, Blue Sea Systems, Lenco, MotorGuide m.fl. i gruppen, og Navico er godt forberedt for en fremtid med bedre og smartere båtelektronikk, bedre strømstyring og flere båter med elektriske motorer.