Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Raymarine Axiom+ kampanje 2024

Seatronic har i samarbeide med velrenommerte Raymarine her gleden av å presentere en sjelden Axiom+ (pluss) kampanje. Kampanjen inkluderer flere velprøvde Raymarine Axiom+ kartplottere i størrelser fra 7 til 12 tommer. Axiom-familien er består av Raymarines beste kartplottere, eller multifunksjonsskjermer om du vil, og Axiom+ er en videreutvikling av den originale Axiom-plotteren. 

Raymarine Axiom+ er en fullblods alt-i-ett-kartplotter med berøringsskjerm og innebygd GPS. «Enkel å installere», «Veldig intuitiv» og «Dagslysvisningen er fantastisk» er tilbakemeldinger fra Axiom+ eiere.

I tillegg til ulike størrelser kan du velge modeller uten innebygd ekkoloddmodul, eller RV-variantene med RealVision-ekkoloddmodul, som avhengig av svingervalg (tilleggsutstyr) kan gi 3D-bilder av hva som er under, bak og på sidene av båten, eller se hvor det er fisk på litt større dyp. Kart er tilleggsutstyr, og velges ut i fra ønsket område under den enkelte Axiom+ modellen.

Merk at mange velger Axiom+ RV-modellene, selv om de i utgangspunktet ikke har behov for RealVision-funksjonaliteteten. Trenger du bare et enkelt ekkolodd, f.eks. i en seilbåt, blir det allikevel vesentlige rimeligere enn å kjøpe Axiom+ og en ekstern ekkoloddmodul. Da har du også muligheten til å oppgradere med en RV-svinger senere, hvis fiskelysten eller ønske om å se på livet under båten skulle melde seg.

Vi er som vanlig tilgjengelig på telefon og e-post for å svare på spørsmål, samt gi riktige råd med tanke på løsninger som passer din båt og dine behov.

Raymarine Axiom+

Både Axiom og Axiom+ er meget gode multifunksjonsskjermer, der kartplotteren er den sentrale funksjonen, men de kan også utvides til mye mye mer.

 • Kartplotter med innebygd GPS
 • Kan leveres med eller uten innebygd ekkoloddmodul
 • Radar
 • AIS
 • Autopilot
 • Seil og vindinstrumenter
 • Motorintegrasjon
 • Kameraer (også termiske)

Axiom+ er som nevnt en videreutvikling av den originale Axiom-kartplotteren, og kan bl.a. skilte med disse oppgraderingene

 • Enda raskere firekjerners prosessor, som er optimalisert for lynrask betjening, rask og sømløs karttegning og navigasjon med Navionics- og LightHouse-kart. Den forbedrede hurtigheten gjør seg spesielt gjeldende når systemet bygges ut med flere funksjoner og "apper".
 • Axiom+ har HydroTough nanobelagt, støtsikker skjerm som fordriver vann, olje og flekker. HydroTough-teknologi for all slags vær gir forbedret farge og kontrast og nøyaktige berøringskontroller – selv når skjermen er våt.
 • Oppgraderte skjermer med høyere oppløsning på 7 og 9 tommer gjør skjermene enklere å lese uansett værforhold. 12-tommeren hadde allerede en oppgradert WXGA-skjerm på standard Axiom.
 • IPS-skjermteknologi på alle modeller leverer kart, ekkolodd, radar og video i fantastiske farger.
 • Forbedret visning med nye LightHouse fargepaletter, inkludert dag-, skumring- og nattmodus.
 • Skarpere bakgrunnsbelysning (fra 1200 til 1500/1800 nits)
 • Økt internminne

Axiom+ kampanjemodeller uten ekkoloddmodul

 

 

Axiom+ RV med RealVision 3D ekkoloddmodul

Axiom+ RV leveres med en meget god og kraftig 4-kanals ekkoloddmodul, perfekt for fiske ved kysten eller i ferskvann. RV-modulen støtter:

 • Høyfrekvent CHIRP-ekkolodd
 • CHIRP DownVision
 • CHIRP SideVision
 • RealVision 3D

Høyfrekvent CHIRP-ekkolodd er et godt hjelpemiddel for søk etter fisk, og fastsettelse av bunnforhold

CHIRP DownVision gir høydefinerte visninger av strukturer, fiskehabitater og menneskeskapte objekter

CHIRP SideVision hjelper deg å se fisk, strukturer og objekter under vann på sidene av båten

RealVision 3D er en ekkolodd-tekologi med gyrostabilisering som kompenserer for båtens bevegelser, og gir et sanntid 3D ekkoloddbilde. Med Real Vision 3D kan sportsfiskeren samtidig se hva som er under, bak og på sidene av båten, i tre dimensjoner. Se undervannsstrukturer, bunndekke, fisk og vegetasjon på de mest livaktige ekkoloddbildene. Dette er nesten juks ovenfor fisken…

Axiom+ RV har også et innebygd 600 W digitalt ekkolodd på 50 og 200 kHz. Med en adapterkabel og AIRMAR-transduser (tilleggsutstyr) kan du fiske på enda større dyp, med økt effekt og lavere frekvenser.

Axiom+ RV kampanjemodeller

 

 

Video: Raymarine Axiom+ multifunksjonskjerm

 

Anbefalte svingere til Axiom+ RV-modeller

 

 

Raymarine CPT svingere

 

 

 Svingere for de som ikke har behov for RV-funksjonalitet

 

 

Kompatible produkter til Axiom+

Vi har plukket ut et lite utvalg av Raymarine produkter du kan koble til og bruke Axiom+ som en multifunksjonsskjerm, men du kan ser flere produkter under den enkelte Axiom+ plotteren.

 

 

Se vår Raymarine Sesongkampanje.

Her finner du blant annet radarer, AIS, instrumenter og autopiloter som vil fungere utmerket sammen med en Axiom+ kartplotter.

Monteringsalternativer

Enten du skal erstatte en gammel kartplotter eller lurer på hvordan du skal plassere den nye, kan kanskje adapterplatene fra Raymarine eller innbyggingsboksene til Scanstrut hjelpe deg.

Er du likevel usikker på installasjonen, ta gjerne kontakt med oss.

Raymarine Lighthouse kart

Plotterene i Raymarine-kampanjen kan leveres med et LightHouse kart over et unikt stort område til en svært fordelaktig pris. Kartet kommer ferdig lastet på et SD-kort, og dekker store deler av Nord Europa: Norge (inkludert Svalbard og Jan Mayen), Sverige, Danmark, Finland, Tyskland og Færøyene. Axiom+ er kompatibel med med LightHouse, Navionics+ og Navionics Platinum+ kart,

Merk at LightHouse-kart pr. dags dato ikke støtter automatisk ruteforslag. Er dette nødvendig anbefaler vi Navionics+ eller Navionics Platinum+ kart, som også selges til en hyggelig pris sammen med kampanje-plotterene.

Video: Raymarine LightHouse kart

 

Raymarine - 100 års teknologisk innovasjon

Med en historie som strekker seg tilbake til 1923, er det få selskaper har lengre fartstid enn Raymarine når vi snakker om marin elektronikk for fritidsbåter og lettere kommersielle fartøy. Det startet med utviklingen av det første kommersielle ekkoloddet (Raytheon), og har i løpet av de siste 100 år bl.a. levert oss det første autopilotsystemet for fritidsbåter (Autohelm), og det første singel kabel nettverket for maritimt bruk, SeaTalk. Raymarine var først med integrasjonen av GPS i maritim fritidselektronikk, og ikke minst lanserte de verdens første maritime multifunksjonsskjerm - kartplotterene i den prisbelønte C-serien. 

Raymarine har fortsatt med produktutvikling og innovasjon, og leverer i dag helelektroniske systemer til alt fra havfiskere, seilere og småbåter, til luksusyachter, profesjonelle sjøfolk og den amerikanske kystvakten. Og C-serien har utviklet seg videre, til dagens Axiom og Axiom+.

Raymarines ryggrad,er medarbeiderene, som fra første stund har bidratt til selskapets drivkraft. På laget til Raymarine finner vi en rekke dyktige mennesker med en lidenskap for maritim teknologi.Mmennesker som tar med seg sine personlige erfaringer fra seiling, fiske og crusing, for å levere fantastiske produkter og tjenester – som virker på havet.

I denne internasjonale buketten av båtfolk finner vi også ansatte i Raymarine Norge, noe som bidrar til at produktene også er tilpasset båtlivet i Norge og Skandinavia.

Raymarine og Seatronic

- et ekstraordinært samarbeide

Og skal vi først snakke om Raymarine i Norge er det vanskelig å komme utenom Seatronic, siden vi opprinnelig var landets første importør av Raymarine. På 1990-tallet ble Raymarine-agenturet skilt ut til Belamarin, som igjen ble overtatt av Raymarine og skiftet nevnt til Raymarine Norge i 2011.

Seatronic gikk fra å være importør til å bli den største kunden til Raymarine i Norge, noe vi fortsatt er. Faktisk så er vi en av de aller største Raymarine-forhandlerne i Europa, mye takket være vår inngående kunnskap om produktene. Kundene våre kommer fra hele landet, og nyter også godt av kunnskapen vår om det skulle oppstå en feil. Vi har også et glimrende service-samarbeide med Raymarine, det gjør jo ikke noe at de holder til rett i nærheten.


Relaterte magasinet artikler

Ønsker du å lese mer elektronikk i båt kan du se i Seatronic Magasinet: