Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

MotorGuide

MotorGuide Pinpoint GPS for Xi-motorer

Varenummer NMS740915
7 499,–
inkl. mva
På fjernlager
Oppgraderer MotorGuides elektriske trollingmotorer i Xi serien som ikke har Pinpoint GPS. Gir deg GPS-navigasjon med alle Pinpoint GPS funksjonene, som meget presis ankerfunksjon, "Jog", "Heading Lock" og "Cruice Control". GPS mottaker og to digitale kompass gir nøyaktig posisjoneringsdata for presis autopilot navigasjon.

Produktbeskrivelse

Gir sømløs oppgradering av MotorGuides elektriske motorer i Xi serien som ikke har Pinpoint GPS slik at du får GPS-navigasjon med alle Pinpoint GPS funksjonene.


Integrert GPS-mottaker og to digitale kompass sikrer nøyaktighet og pålitelighet. Ankerfunksjonen holder båten på samme posisjon, i vind og strøm. Den såkalte Jog-funksjonen flytter båten 5 fot i hvilken som helst retning når ankerfunksjonen er i bruk. «Heading Lock» og «Cruice Control» sørger for å både retning eller fart, alene eller i kombinasjon. Kan også lagre inntil 8 ankerplasser, og finner veien dit selv hvis du har lagret ruten.


Kan kobles til utvalgte kartplottere fra bla. Lowrance og Simrad sammen med et Pinpoint GPS Gateway Kit. Henter data fra motor, GPS og ekkolodd/sonar, og hjelper deg med både navigasjon og fiskeleting. Dette krever i tillegg et NMEA-2000 Nettverk for sammenkobling.


Fungerer med MotorGuide Xi3 og Xi5 trollingmotorer.

NB: De fleste modellene som leveres i Norge har allerede Pinpoint GPS innebygd.

Fjernkontroll selges separat

Tekniske spesifikasjoner