Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Kjøper du en av disse kartplotterne og et av kartene innen 31. mai, får du følgende CASHBACK;

Cashback avhengig av skjermstørrelse
Kjøp av Simrad NSX eller B&G Zeus S 7" gir 2000,- cashback
Kjøp av Simrad NSX eller B&G Zeus S 9" gir 3000,- cashback
Kjøp av Simrad NSX eller B&G Zeus S 12" gir 4000,- cashback

For å få cashback må du registrere din nye Simrad NSX eller B&G Zeus S kartplotter med kart, ved å laste opp kvitteringen til Simrad eller B&G innen 31. mai 2024.

Registrer din Simrad NSX her: www.offers.simrad-yachting.com

Registrer din B&G Zeus S her: www.offers.bandg.com

Simrad NSX kartplotter

Simrad NSX™ er en smart kartplotter med berøringsskjerm og innebygd CHIRP-ekkolodd som avhengig av svingervalg støtter SideScan, DownScan of FishReveal. AIS, radar, autopilot og kameraer som ekstrautstyr. NMEA 2000. Perfekt for de fleste båteiere, og til saltvannsfiskeren. Svinger til ekkoloddet og kart må bestilles i tillegg.

Registrer ditt kjøp og last opp kvittering innen 31. mai 2024 for å benytte deg av cashback kampanjen!

 

 

B&G Zeus S kartplotter

B&G Zeus S kartplotter der hovedfokuset er å gjøre seilingen enklere, enten som et enkeltstående instrument eller i kombinasjon med f.eks. vindinstrumenter, autopilot og radar. Seilfunksjoner som SailSteer, LayLines, startlinje, ruter og regattafunksjoner gir en bedre seilopplevelse for både turseiler og regattaseiler. Innebygd ekkoloddmodul.

Registrer ditt kjøp og last opp kvittering innen 31. mai 2024 for å benytte deg av cashback kampanjen!

 

 

CMAP X kart

C-MAP DISCOVER X er standardkartene til Simrad NSX og B&G Zeus S kartplottere. Dette er neste generasjon kart der du alltid har de siste kartdataene tilgjengelig, klassens beste dag- og nattmodus og detaljerte høyoppløselige sjøkart med en rekke innovative funksjoner.

C-Map REVEAL X er de beste kartene til Simrad NSX og B&G Zeus S kartplottere. Kartet har alle funksjonene til Discover X-kartene, i tillegg har REVEAL X satellittoverlegg som gir deg ekstra informasjon om omgivelsene, og skyggerelieff som gjør omgivelsene dine levende med høydeinformasjon i 3D for både land og under vann.

 

 

Andre Simrad kartplottere på kampanje

Simrad Cruise 5, 7 og 9 er først og fremst gode, knappebetjente kartplottere for bruk i mindre fritidsbåter. Simrads Cruise-serie er spesielt egnet for båteiere som ønsker en enkel kartplotter, uten en endeløs rekke av avanserte tilleggsfunksjoner og tilkoblingsmuligheter. Cruise gir god og enkel oversikt over hvor du er, hvor du skal og hvordan du kommer dit, i tillegg til dybde.

 

 


Se relaterte kampanjer

Simrad sesongkampanje 2024

- Nå også med autopiloter