Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Zhik

Zhik Element vanntette hansker

Varenummer ZHIK0300_config
849,–
inkl. mva
Ikke på lager

Zhik Element vanntette hansker. Varme hansker foret med merino, og trelags membran som holder det våte element ute. Silikongrep. Touch-skjerm-kompatibel.

Produktbeskrivelse

Zhik Element er varme og helt vanntette seilhansker. De er laget med et element for øye: vann, og i tillegg til å beskytte mot vannet gir de godt grep og god bevegelsesfrihet for hendene.

Er også meget velegnede som innerhansker eller fôr i overtrekksvotter, spesielt hvis man skal håndtere løpende eller grove tauverk.

Egenskaper

  • Sømløs og helt vanntett trelags mebran-konstruksjon
  • Foret med merino for varme og en naturlig antibakteriell kvalitet
  • Greppunkter i silikon i håndflate og på fingrene
  • Touch-skjerm funksjonalitet
  • Anbefales ikke brukt sammen med grove tau eller tau som løper raskt

Om Zhik

Zhik er en produsent av teknisk seilbekledning og utstyr som ble grunnlagt av den australske seileren Brian Conolly i 2003. Conolly ønsket å utvikle innovative og funksjonelle produkter for seilere.

Zhik er kjent for å være en pioner innenfor seilbekledningsteknologi, og de har utviklet en rekke patenter og unike produkter som er spesielt utviklet for seiling. Produktene er designet med fokus på ytelse, og de bruker avansert teknologi og materialer for å sikre at klærne og utstyret deres er lette, slitesterke og bevegelige.

Zhiks produkter er i dag i bruk av seilere over hele verden, i joller, turseilere og store regattamasklner, både av amatører og kunkurranseseilere på det høyeste nivå.

Størrelsestabell

StørrelseBredde, håndflate
S (7)8,5 cm
M (8)9 cm
L (9)9,5 cm
XL (10)10 cm

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Zhik