Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Velkommen til Seatronic!

Med fokus på kvalitet, sikkerhet og service har vi solgt båtutstyr siden 1982!

Vi har kunnskap og erfaring som kommer deg til gode når vi sammen finner utstyr tilpasset din båt og din lommebok. I tillegg til tett samarbeid med alle av Norges største leverandører av båtutstyr, har vi også et stort eget lager i Moss med beholdning på ca 20.000 produkter. Dette gjør oss til en av de mest leveringsdyktige i vår bransje – noe du som kunde nyter godt av

Butikken vår holder åpent til klokken 2000 hver torsdag hele året for å kunne ta imot deg som har litt reisetid - lørdager holder vi stengt.

Tett på kunden i kassadisken, i telefonen og gjennom tastaturet!

En stø kurs for Seatronic fremover krever at vi yter vårt beste både i nærhandel og i distansehandel der vi ikke møter dere kunder fysisk. Det er ikke alltid vi klarer å løse utfordringen du gir oss "der og da", men vi prøver å være gode rådgivere og hjelpere i alle spørsmål som har med sjølivet å gjøre. Besøk oss dersom du er i nærheten.

Det tar ett minutt fra du kjører av E6 ved Mosseporten til du er i butikken hos oss. Det er de samme personene du snakker med i telefonen - eller har mailkontakt med - som du treffer i butikken. Det betyr at alle har mange oppgaver - og tiden blir knapp i perioder.