Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Leverandør
Vi sender ut nyhetsbrev ved hjelp av Mailchimp. Ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt, godtar du at Seatronic lagrer e-postadressen din i dette systemet. Vi vil kun bruke disse opplysningen til å gi deg relevant innhold basert på dine preferanser. Vi bruker selskapet Mailchimp til å distribuere epost-nyhetsbrev. Vi benytter kun epostadressen, uten tilknytning til kundenavn, adresse eller telefon. Mailchimp bruker EU-kommisjonens standard kontraktuelle klausuler (SCC) for behandling av data fra land innen EU/EØS. SCC er en gyldig mekanisme for øverføring av data mellom EU/UK og USA og andre internasjonale lokasjoner. For mer info, sjekk Mailchimps dataprosesserings-tillegg for å forsikre inkludering av alle SCC laget av EU-kommisjonen datert 4.juni 2021. Mailchimps tjenester hjelper Seatronic - Båtutstyr AS å opprettholde våre forpliktelser som databehandler i henhold til GDPR.

Av- og påmelding
Du kan når som helst endre dine preferanser eller melde deg av. Dette gjøres ved å trykke på linken nederst i et nyhetsbrev du har fått tilsendt. Når du har trykket "Update profile" eller "Unsubscribe" vil dine opplysninger bli oppdatert umiddelbart.

Du kan også melde deg av nyhetsbrevet vårt ved å sende epost til seatronic@seatronic.no. Vi vil da sørge for at slettingen er gjennomført innen 30 dager etter forespørselen er mottatt. I vår avtale med Mailchimp regnes Seatronic som behandlingsansvarlig, og Mailchimp som databehandler. Mailchimp lagrer data på egne servere i USA. Les Mailchimp sin personvernerklæring her.