Side-Power Thruster Systems SEP100 baugpropell, 12V

Legg i ønskelisten Side-Power
Pris
44 999,-
Baugthruster for båter på 35-48 fot. 8,4 hk motoreffekt, 12V driftsspenning.
Varenummer
SLSEP100T
På fjernlager

Varen ligger på fjernlager, og hentes til utlevering i butikken eller utsending fra lageret i Moss. Normalt vil varen være tilgjengelig etter få virkedager.

Mer informasjon
Skyvekraft100 kg
MonteringInnvendig (tunnel)
Driftsspenning12V
Propellblader2x5
Effekt8,4 hk
Tunneldiameter (Ø)185 mm
Båtstørrelse35-48 fot

SEP100 erstatter SP95TI som den kraftigste thrusteren med den populære tunneldiameteren på 185mm og er en optimal thruster for båter som behøver høy skyvekraft i en kompakt tunnel.

Mange båteiere har etterhvert opparbeidet seg lang erfaring med thrustere i sine båter. For de som bruker båten under røffere forhold enn en standard thruster er beregnet for, har det blitt vanlig å oppgradere thrusteren til en kraftigere modell. Å ha en kraftig thruster er naturligvis sikrere enn en som er underdimensjonert. Derimot finnes det også en ulempe med en meget kraftig thrusterinstallasjon. Man kan rett og slett få for mye effekt i situasjoner hvor vind eller strøm har liten innvirkning på båten.

Sleipner Motor har derfor utviklet en løsning som turtallsregulerer effekten under alle forhold. Med den nye DC Speed Control kan man kjøre thrusteren på valgfritt turtall og således ha perfekt kontroll over skyvekraften. Om man installerer en kraftigere thruster enn normalt, vil man i praksis sjelden kjøre denne på full effekt. Det betyr vesentlig lengre kjøretid. Dessuten vil støyen reduseres betraktelig når man kjører thrusteren på redusert effekt.

Unik hold-funksjon

Med kontrollpanelene i PJC serien får du også den svært anvendelige Hold-funksjonen. Du kan forhåndsinnstille effekten til baugthrusteren og hekkthrusteren slik at systemet vil bli fullstendig balansert . Når du legger til sideveis mot bryggen og trykker på hold-knappen, vil båten således holdes mot bryggen med et knappetrykk. Du kan justere effekten du behøver etter forholdene på samme knappen direkte etter aktivering. Hold-funksjonen gir deg en helt annen håndtering av båten på egenhånd. En funksjon du garantert vil sette pris på.

Lengre kjøretid

Lengre kjøretid er annen vesentlig fordel med effektkontrollerte thrustere. Man kan kjøre thrusteren tilnærmet kontinuerlig dersom man benytter den under halv effekt.

Effektkontrollsystem

Effektkontrollsystemet benytter Side-Powers egenutviklede S-link system for dataoverføring. S-link fungerer mye likt et datanettverk og tillater kommunikasjon mellom tilkoblede enheter gjennom en enkelt kabel. Systemet sender driftsinformasjon til panelet og forenkler en eventuell feilsøkingsprosess. Det proporsjonale joystickpanelet har en bakbelyst LCD skjerm som gir brukeren kontiuerlig informasjon om systemstatus, tilført effekt og retning, gjenværende kjøretid og batterikapasitet. Viktige brukeradvarsler og alarmer vises på skjermen og med lydsignal.

Tilbehør

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.