Side-Power Thruster Systems SE25 baugpropell, 12V

Legg i ønskelisten Side-Power
Pris
9 599,-
Tunnelmontert baugpropell for båter inntil 24 fot. 2 hk motoreffekt, 12V driftsspenning
Varenummer
SLSE25S
På fjernlager

Varen ligger på fjernlager, og hentes til utlevering i butikken eller utsending fra lageret i Moss. Normalt vil varen være tilgjengelig etter få virkedager.

Mer informasjon
Skyvekraft25 kg
MonteringInnvendig (tunnel)
Driftsspenning12V
Propellblader5
Effekt2 hk
Tunneldiameter (Ø)-
Båtstørrelse20-26 fot

Side Power Thruster Systems SE-serie fra Sleipner er verdens mest solgte baugpropeller for fritidsbåter. SE25 er en svært kompakt baugpropell for 110mm tunnel, noe som gjør den godt egnet for båter inntil ca. 24 fot.

SE25 er svært monteringsvennlig, og kan monteres i alle vinkler på tunnelen og vris 90 grader på braketten for å plassere styringsreleet til siden.

Modellen leveres med galvanisk isolering slik som de større modellene i serien, samt Side-Powers patenterte IPC-teknologi for intelligent overvåking av systemet.

Intelligent overvåking

Dette er Side-Powers patenterte releeovervåking, som er en del av alle Side-Powers kontrollsystem. Det beskytter mot potensielle feil som kan oppstå i systemer med høyt strømforbruk, samtidig som det beskytter mot eventuelle brukerfeil. Systemet inneholder flere meget viktige sikkerhetsfunksjoner som stopper thrusteren automatisk dersom releet skulle låse seg.

  • Gir meget høy sikkerhet i et DC strømsystem med stort strømforbruk
  • Forhindrer for raskt retningsskifte på thrusteren for å beskytte motor og drivverk
  • Overvåker releefunksjon for å forhindre at releet låser seg
  • Stopper thrusteren automatisk dersom releet skulle låser seg.

Single Propell

En enkel propell vil være det mest energi­effektive ­systemet. Den kompakte konstruksjonen passer til smale skrog og er det ­perfekte valget for våre minste modeller.

Forseglet og livstidssmurt girhus

Girhuset leveres ferdig fylt med olje av beste kvalitet som aldri skal skiftes eller etterfylles. Akseltetningen er en høykvalitets aksialtetning som Side-Power er alene om å bruke i thrustere. Dette sikrer problemfri drift og usedvanlig lang levetid. Mekanisk tetning med overflater av keramikk og karbon for lang levetid og vanntetthet.

Galvanisk isolerte girhus

Dette vil si at motoren og braketten den er festest i er galvanisk skilt fra girhuset. I tilfellet det skulle være lekkstrøm eller en kortsluttning vil dermed girhuset og alle deler av thrusteren som er nedsenket i vann være beskyttet mot tæring.

  • Galvanisk skille oppnås ved å bruke foringer av komposittmateriale rundt girhushalsen og rundt festebolter. Mellom motor og drivaksel på girhus brukes fleksibel kobling i gummi
  • Kun tilgjengelig på DC elektriske thrustere med fleksibel kobling

Q-prop

De nye femblads spesialpropellene er et resultat av over to års utviklingsarbeide og tusenvis av tester. De er designet forå redusere støy, samt opprettholde den høye effektiviteten som Side-Powers fireblads propeller. Ikke bare lyktes vi i å redusere støyen vesentlig, vi har også økt skyvekrafen for de fleste modellene.

  • Støyreduksjon inntil 75%, målt under kontrollerte forhold
  • Forventet støyreduksjon i "normalinstallasjoner" på 20-40%
  • Q-propeller tilgjengelig for alle modeller utenom SH550
  • Ferdige oppgraderingssett er tilgjengelige for de fleste eldre SP-thrustere
Tilbehør

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.