Side-Power Thruster Systems SE150 baugpropell, 24V

Legg i ønskelisten Side-Power
Pris
36 299,-
Tunnelmontert baug- eller hekkthruster for båter på 44-64 fot. 11,8 hk motoreffekt, 24V driftsspenning.
Varenummer
SLSE150T-24V
På fjernlager

Varen ligger på fjernlager, og hentes til utlevering i butikken eller utsending fra lageret i Moss. Normalt vil varen være tilgjengelig etter få virkedager.

Mer informasjon
Skyvekraft150 kg
MonteringInnvendig (tunnel)
Driftsspenning24V
Propellblader2x5
Effekt11,8 hk
Tunneldiameter (Ø)215 mm
Båtstørrelse44-64 fot

Med et økende behov for høy skyvekraft og for at thrusteren skal kunne tilpasses hver enkelt skrogform og størrelse, lanserte Side-Power en helt ny tunneldiameter i 2010 på 215 mm tunnediameter, som dekker gapet mellom de godt etablerte tunneldiametrene på 185mm og 250mm.

Dette er en tunneldiameter som gjør seg gjeldende for motorbåter på rundt 50 fot. Disse båtene har de siste årene blitt større, noe som øker kravene til thrusterene. Mange seilbåter på denne størrelsen har hatt problemer med å montere 250mm tunneldiameter. Her vil også den nye tunneldiameteren være et ypperlig valg.

SE150/215T leveres med alle de viktige og unike Side-Power funksjonene, og kan benyttes som baugpropell eller hekkthruster.

Den første Side-Power baugpropellen ble utviklet i 1985 og dagens standard tunnelthrustere baserer seg fremdeles på de samme driftsikre prinsippene. Som hovedproduktet hos Sleipner, har det vært en kontinuerlig videreutvikling gjennom denne tiden som i dag har gjort Side-Power til verdens mest solgte baugpropell, kjent for kvalitet og innovasjon. Svært mange av de ledende båtprodusentene velger Side-Power!

Side-Power tunnelthrustere benyttes som baugpropell og/eller som hekkthruster og leveres i både standard og PRO-utgave.

Tilbehør

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.