Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Quick

Quick Genius GP2 2000 24V 800W ankervinsj, 8 mm kjetting, trommel

Varenummer GENIUS1024D-8
19 999,–
inkl. mva
Ubekreftet leveringstid
Quick Genius GP2 2000 24V 800W ankervinsj med kaberlar for 8 mm kalibrert kjetting, samt trommel. Manuell utkjøring. For montering i baugen, alternativt på ankervinsjkasse på badeplattform akter.

Produktbeskrivelse

Quick Genius GP2 2000 er en 24V 800W ankervinsj med både kabelar for 8 mm kalibrert kjetting og trommel. Genius-serien til Quick er allsidige ankervinsjer av svært høy kvalitet, med deksel i anodisert aluminium. Genius er spesielt velegnet for de som ikke har mulighet til å bygge inn vinsjen, men det er også mulig å plassere de under dekk i baugen. Denne varianten har manuell utkjøring.

Vi anbefaler denne vinsjen for båter opp mot 40 fot, men ta hensyn til ditt bruksområde og om båten din er ekstra tung i forhold til lengden.

 • Enkel installasjon
 • Vanntett motor (IP66)
 • Vekt: 11,5 kg
 • Leveres med relé, kabler, automatsikring og kontrollpanel er tilleggsutstyr.

Genius GP2 kommer i flere varianter med ulike effekter, med/uten frittfall og forskjellige kabelarer for kjetting og tau. Se under "Alternativer".

Montering

Siden denne modellen av vinsjen har manuell utkjøring egner den seg godt for montering i baugen for de fleste brukere, men kan også fint monteres på ankervinsjkasse på badeplattform akter hvis du ikke ønsker en ankervinsj akter med frifall. Genius-serien er bygd for montering ute på dekk, men kan også monteres under dekk i en grunn ankerbrønn el. hvis båten er tilpasset for dette.

Strøm til ankervinsj

Ankervinsjer bruker mye strøm, og dette blir dermed et viktig moment å ta hensyn til i installasjonen.

For ankervinsj montert i baugen er det viktig å ta hensyn til hvor langt det er til batteribanken og hvor stor vinsjen er (watt). Pga. spenningstap er meget viktig at kablene har stor nok dimensjon hvis vinsjen får kraft fra startbatteriet, og motoren vi anbefaler at motoren går når vinsjen brukes.

Den aller beste løsningen er å ha et eget batteri med høy CCA (dvs et startbatteri) nær ankervinsjen, dette kan kan gjerne være et batteri som også brukes til baugpropell / thruster.

Tilleggsutstyr

Denne modellen brukerr 8 mm kalibrert kjetting, og ved valg av kjetting, syrefast eller galvanisk, så spiller selvfølgelig både prisen og det estetiske inn (ofte hvilket materiale ankeret er laget av). Men hvis du har et lite eller grunt rom til kjettingen er det viktig å vite at den syrefaste kjettingen ikke "stakker" seg slik som galvanisk kjetting vil gjøre.

Relé er inkludert i prisen, du trenger også opp/ned bryter, automatsikring og kabler. Dette finner du under "Tilbehør".

Under "Relaterte produkter" finner du utstyr du kan ha behov for, som bla. kjettingtellere, ankere og ankelruller.

En kjettingteller vil gi økt sikkerhet og mindre stress ved ankring. Du ser hvor mange meter du har kjørt ut, og du kan forhåndsinnstilte hvor mye som skal kjøres ut basert på hvor dypt det er.

  I esken

  • 24V Quick Genius ankervinsj
  • Quick relé T6415-24
  • Quick vinsjhåndtak
  • Dokumentasjon

  Tekniske spesifikasjoner

  Produsent Quick
  Maksimal arbeidsbelastning 350 kg
  Maks trekkraft 900 kg
  Ankervinsj modell Quick Genius
  Montering Akter, Forut
  Motorkraft 800W
  Oppkjøringshastighet (m/min) 29,6 m/min
  Sikringsstørrelse (A) 40A
  Arbeidsbelastning 120 kg
  Vinsjtype Ankervinsj
  Ankervinsjpakke Nei
  Driftsspenning 24V
  Kabelar 8 mm kjetting
  Utkjøring Uten frittfall
  Motorkraft Fra 700W til 1000W