Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

ProSupply

ProSupply Solar 220W sammenleggbart solcellepanel

Varenummer PRO1067222
5 499,– 4 999,–
inkl. mva
På lager
ProSupply Solar System 220W sammenleggbart solcellepanel for mobilt bruk. Kan enkelt brettes sammen til en smidig "bæreveske". 11,12 A.

Produktbeskrivelse

ProSupply Solar System 220W sammenleggbart solcellepanel for mobilt bruk. Kan enkelt brettes sammen til en smidig "bæreveske", som også er enkel å oppbevare når den ikke er i bruk. Høy kvalitet gjør at den tåler å brettes opp og ned en rekke ganger, og bidrar til lang levetid. "veskematerialet" er av vevd nylon, med høy tetthet og slitestyrke.

Dette innovative solcellepanelet fra ProSupply er utviklet for å gi deg optimal ytelse og fleksibilitet, til en fornuftig pris.

Perfekt for båter og bobiler der man ikke ønsker en fast installasjon på dekk eller taklet, og på camping og andre situasjoner der man har behov for strøm "på farten".

Solcelleregulator

I tillegg til et eller flere solcellepanel vil du trenge en solcelleregulator.
Ved valg av solcelleregulator er det panelets ladestrøm i ampere som vil avgjøre størrelsen på regulatoren. Dersom du skal ha flere eller større paneler, må du velge en større regulator.
Regulatoren er «hjernen» i solcelleanlegget. Den passer på at batteriet lades riktig og effektivt. Regulatoren har ofte en skjerm som viser hvor mye lading man får, samt omtrentlig batterikapasitet.
Vi anbefaler alltid å bruke en MPPT-regulator for å hente ut mest mulig effekt fra dine solcellepaneler, jo større eller flere paneler det er, jo viktigere er dette.
En MPPT-regulatorer sørger for at batteriet alltid får riktig spenning fra solcellepanelet, registrerer batteriets ladetilstand, tilpasser spenning og strøm til ladetilstanden, og går over til vedlikeholdslading når batteriet er fulladet.
Victron lager regulatorer med og uten Bluetooth, dersom du velger en modell med Bluetooth kan du monitorere ladespenning, batteristatus og ladeeffekt. Dette gir deg i prinsipp en enkel batterimonitor med de mest grunnleggende dataene.
På et sammenleggbart panel kan denne dataen hjelpe deg med å finne en mest mulig optimal retning og vinkel på solcellepanelet.

Tekniske data

  • Mål sammenlagt: 550 x 540 x 75mm
  • Mål utbrettet: 2200 x 540mm
  • Antal folder: 4
  • Spenning (Vmp): 19.80V
  • Ladestrøm (Imp): 11,12A
  • Åpen kretsspenning(VOC): 23,50V
  • Kortslutningsstrøm(Isc): 12,24A

Tekniske spesifikasjoner

Produsent ProSupply
Driftsspenning 12V
Sammenleggbar Ja
Leveres med Cellprotector No
Maks ladeeffekt 220W
Maks ladestrøm 11,12 A
Kan tråkkes på No
Vekt 7,7 kg
Ytre mål 2200 x 540 mm
Panelkonstruksjon Sammenleggbart panel
Maks ladeeffekt Over 120W