Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

ProSupply

ProSupply Solar 110W fleksibelt solcellepanel

Varenummer PRO1067203
2 399,– 1 499,–
inkl. mva
På lager

ProSupply Solar System 110W fleksibelt solcellepanel. Skjult kabel bak.

Produktbeskrivelse

ProSupply Solar System 110W fleksibelt solcellepanel. Fleksible solcellepaneler passer bra på kurvede overflater og er spesielt godt egnet til bruk i båt, campingvogn og bobil.

Dette innovative solcellepanelet fra ProSupply er utviklet for å gi deg optimal ytelse og fleksibilitet, til en fornuftig pris.

Hvorfor skal du velge et fleksibelt solcellepanel fra Pro Supply Solar System?

 • Holdbar, kraftig og fleksibel - ProSupply Solar System gir deg den energien du trenger, hvor du enn er!
 • Miljøvennlig energi: Utnytt den ubegrensede kraftkilden solen representerer til å drive ditt strømavhengige utstyr, og samtidig redusere karbonavtrykket ditt
 • Fleksibel montering: Solcellepanelet kan bøyes opp til 30 grader, og tilpasses flere overflater - perfekt for båt, campingbil og -vogn eller andre steder der faste solcellepaneler ikke passer
 • Krav til montering: Overflaten solcellepanelet monteres på må være stiv og jevn dersom det skal tråkkes på
 • Effektiv og kraftig. Selv om profilen er slank gir solcellepanelet en imponerende effekt, og er et pålitelig valg for å lade batteriene dine
 • Holdbar konstruksjon: Men kvalitetesmaterialer er ProSupplys solcellepanel bygd for å tåle krevende værforhold, og gi deg pålitelig energi over i lang tid fremover
 • Enkel installasjon: Det brukervennlige designet gjør at du ka enkelt kan sette opp solcellepanelet, og motta ren energi i en fei. 

Solcelleregulator

I tillegg til et eller flere solcellepanel vil du trenge en solcelleregulator.
Ved valg av solcelleregulator er det panelets ladestrøm i ampere som vil avgjøre størrelsen på regulatoren. Dersom du skal ha flere eller større paneler, må du velge en større regulator.
Regulatoren er «hjernen» i solcelleanlegget. Den passer på at batteriet lades riktig og effektivt. Regulatoren har ofte en skjerm som viser hvor mye lading man får, samt omtrentlig batterikapasitet.
Vi anbefaler alltid å bruke en MPPT-regulator for å hente ut mest mulig effekt fra dine solcellepaneler, jo større eller flere paneler det er, jo viktigere er dette.
En MPPT-regulatorer sørger for at batteriet alltid får riktig spenning fra solcellepanelet, registrerer batteriets ladetilstand, tilpasser spenning og strøm til ladetilstanden, og går over til vedlikeholdslading når batteriet er fulladet.
Victron lager regulatorer med og uten Bluetooth, dersom du velger en modell med Bluetooth kan du monitorere ladespenning, batteristatus og ladeeffekt. Dette gir deg i prinsipp en enkel batterimonitor med de mest grunnleggende dataene.
På et sammenleggbart panel kan denne dataen hjelpe deg med å finne en mest mulig optimal retning og vinkel på solcellepanelet.

Tekniske data

 • Spenning Vmp: 18,56V
 • Åpen krets spenning (Voc): 21,76V
 • Kortslutningsstrøm Isc: 6,32A
 • Ytre mål: 935 x 670 x 3mm

Tekniske spesifikasjoner

Produsent ProSupply
Driftsspenning 12V
Sammenleggbar No
Leveres med Cellprotector No
Maks ladeeffekt 110W
Maks ladestrøm 5,56A
Solcelletype Monokrystallinsk
Kan tråkkes på Ja
Vekt 2,1 kg
Ytre mål 935 x 670 x 3 mm
Panelkonstruksjon Fleksibelt panel
Maks ladeeffekt 80W til 120W