Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Ocean Signal

Ocean Signal M100ATEX AIS-basert MOB-alarm

Varenummer SIG742S02088
12 299,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Personlig AIS-basert mann-over-bord-alarm for det profesjonelle markedet

Produktbeskrivelse

M100X MSLD (Maritime Survivor Locating Device ) fra Ocean Signal har blitt designet for å møte behovene til det profesjonelle marine markedet og sine offshorearbeidere.

Ocean Signal M100X kan monteres på en redningsvest eller redningsdrakt og vil automatisk aktiveres hvis jakken eller redningsdrakten senkes ned i vann. Enhetene vil sende et varsel til alle AIS-mottakere og AIS-aktiverte kartplottere i nærheten.

Ocean Signal M100X sender også ut en peilefrekvens på 121,5 MHz, i tillegg til AIS). Den integrerte 66 kanals GPS-mottageren sikrer at posisjonsoppdateringen skjer hvert minutt via AIS.

M100X er designet for å møte den europeiske ATEX-direktivet og IECEx godkjenninger for bruk i sone 2 eksplosive atmosfærer.

Egenskaper

  • Automatisk aktivering i redningsvest eller redningsdrakt
  • AIS-sender for posisjonsvisning
  • 121,5MHz-sender for peiling
  • Godkjent ihht. ATEX- og IECEx-direktivene for bruk i eksplosive atmosfærer (sone 2)
  • Sendertid minimum 12t
  • 66-kanals GPS for rask presisjonsposisjonering
  • Enkel, tilpasset innfesting

AIS-SART

Dette produktet ble tidligere markedsført som AIS-SART. I en melding fra Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet 31. oktober 2018 presiseres det overfor oss at produktet ihht. norsk regelverk ikke er en SART (Search and Rescue Transmitter), og at vi derfor ikke kan omtale produktet som en SART. Funksjonen er imidlertid den samme; produktet er en personlig MOB-alarm som sender AIS-signal for å vise posisjon i mann-over-bord-situasjoner, til fartøy med AIS-mottaker.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Ocean Signal