Trådløs mobillader fra Scanstrut

Scanstrut Rokk Wireless Edge montert på styrekonsoll
Postet i: Strøm

Trådløs mobillader fra Scanstrut

I Seatronic Magasinet har vi tidligere skrevet om de trådløse mobil- og nettbrettladerene i Scanstruts Wireless-serie. Med Wireless-produktene installert i tusenvis av norske båter har Scanstrut fått blod på tann, og lanserer enda en trådløs mobilholder: Scanstrut ROKK Wireless Edge.

På samme måte som de andre ROKK Wireless-produktene er det her ingen ledninger mellom telefon og lader. Ladingen foregår ved induksjon mellom ladeplaten og telefonen. Installasjonen blir dermed vanntett.

Edge har ladeplaten og mobilholderen vi kjenner fra «forgjenger» Active, men har i tillegg fått en fot med kulefeste. Kulefestet sørger for justering 60 grader opp og ned, og lar deg velge mellom liggende og stående telefon.

En del brukere har gitt tilbakemeldinger på at Active krever litt for mye plass på konsollen, mellom instrumenter, kartplottere og liknende. Scanstruts kundeorienterte produktutviklere har derfor tatt frem en fot som gir solid og robust innfesting, krever svært lite areal på selve konsollen og har innebygget en pakning for vanntett gjennomføring av ledning til laderen. Smart!

Utallige justeringsmuligheter

Scanstrut ROKK Wireless Edge har i tillegg til foten fått et smart kulehode, som både gjør monteringsvalgene enklere. Du kan montere foten nærmest hvor som helst, på horisontale, skrå eller vertikale flater, og allikevel alltid ha helt optimal innsynsvinkel.

28. august 2019
Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.