Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Scanstrut

Scanstrut ROKK Catch trådløs ladematte

Varenummer SC-CW-08E
1 499,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Vanntett ladematte for trådløs lading av mobiltelefon. 12/24V.

Produktbeskrivelse

Laget for enkel installasjon på enhver flat overflate. Perfekt for båtkonsoller. Laget med forhøyede kanter slik at telefonen ligger trygt og ikke faller ut. Laget av Scanstruts egen Closed Cell EVA skum som gir topp støtabsorbering og antivibrerende egenskaper. Har åpninger i hjørnene for drenering som motvirker mugg- og bakteriedannelse.

Enkel installasjon

Bor ett hull (65mm/2.5”) i ønsket monteringsflate, ta av papiret på den selvklistrende overflaten og press ned. Koble til 12/24V strømkilde og den er klar til bruk.

Egenskaper

  • Vanntett IPX6
  • 12/24V Qi-sertifisert

I esken

  • Ladematte
  • Qi ladedel m/kabel
  • Instruksjonshefte

Er din telefon kompatibel med Qi-lading?

Qi er en standard for trådløs lading som er støttet av mange elektronikkprodusenter. Alle Apple iPhone fra og med iPhone 8, og alle Samsung Galaxy S-serie fra og med S6 og Galaxy Note-serien fra Note 8 har Qi-lading. Det er også flere modeller fra Asus, Sony, LG, Nokia og mange andre som støtter Qi-lading.

Er du usikker på om din telefon eller nettbrett støtter Qi-lading, kan du se i bruksanvisningen som fulgte med enheten, eller søke i denne databasen over Qi-kompatible enheter (Lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu).

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Scanstrut