Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Lewmar

Lewmar V2 12V 700W ankervinsj, taunokk, 8mm DIN/ISO kjetting, FastFit kit

Varenummer LEW291276
36 499,–
inkl. mva
På fjernlager
Lewmar V2 er en solid  12V 700 W ankervinsj for vertikal montasje. Dekksenhet i AISI316 syrefast stål med taunokk og kabelar for 8 mm DIN766 eller ISO4565 kjetting. Smidig konstruksjon for innfellbare montering. Kan monteres i baugen eller akter. FastFit kit.

Produktbeskrivelse

Lewmar V2 er en solid 12V 700 W ankervinsj for vertikal montasje. V-serien er anerkjente Lewmars flaggskip-serie, med solid og lekker dekksenhet i AISI316 syrefast stål. Dekksenheten har taunokk og kabelar for 8 mm DIN766 eller ISO4565 kjetting. Smidig konstruksjon for innfellbar montering som skjuler den kraftige motoren under dekk. Kan monteres i baugen eller akter. FastFit system for enkel montering av dekksenhet og motor/girhus. 

Egenskaper

 • IP67 beskyttelse
 • Dekksenhet i syrefast stål
 • Kabelar for 8 mm DIN766 eller ISO4565 kjetting
 • Taunokk
 • Vekt: 22 kg
 • Seatronic anbefaler denne vinsjen med til båter opp til ca 30 fot, men ta hensyn til ditt bruksområde og om båten din er ekstra tung i forhold til lengden

Leveres med vippebryter, sikring og kontrollboks.

FastFit

FastFit gjør at montasje kan utføres av en person alene. Dekksenhet monteres på dekk og motor/girboks monteres enkelt på akslingen og kan roteres i 45º intervaller for beste passform.

Kjetting

Det må benyttes en 8 mm DIN766 eller ISO 4665 kalibrert kjetting, og om man velger syrefast eller galvanisk så spiller selvfølgelig både prisen og det estetiske inn (ofte hvilket materiale ankeret er laget av). Har båten et lite eller grunt rom til kjettingen er det viktig å vite at den syrefaste kjettingen ikke "stakker" seg slik som galvanisk kjetting vil gjøre.

Strøm til ankervinsj

Ankervinsjer bruker mye strøm, og dette blir dermed et viktig moment å ta hensyn til i installasjonen.

For ankervinsj montert i baugen er det viktig å ta hensyn til hvor langt det er til batteribanken og hvor stor vinsjen er (watt). Pga. spenningstap er meget viktig at kablene har stor nok dimensjon hvis vinsjen får kraft fra startbatteriet, og motoren vi anbefaler at motoren går når vinsjen brukes.

Den aller beste løsningen er å ha et eget batteri med høy CCA (dvs et startbatteri) nær ankervinsjen, dette kan kan gjerne være et batteri som også brukes til baugpropell / thruster.

  I esken

  • Motor/girhus
  • Dekksenhet med taunokk
  • Vippebryter
  • Sikring
  • Bryter

  Tekniske spesifikasjoner

  Produsent Lewmar
  Maksimal arbeidsbelastning 163 kg
  Maks trekkraft 650 kg
  Montering Akter, Forut
  Motorkraft 700W
  Oppkjøringshastighet (m/min) 21 m/min
  Sikringsstørrelse (A) 90A
  Vinsjtype Ankervinsj
  Ankervinsjpakke Nei
  Driftsspenning 12V
  Kabelar 8 mm kjetting
  Utkjøring Uten frittfall
  Motorkraft Fra 700W til 1000W