Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Havneguiden 6 - Danmark og sydvestre Sverige

Varenummer HAVN4
719,–
inkl. mva
Ikke på lager
Havneguiden 6 inneholder 314 beskrivelser av havner langs hele danskekysten, samt den søndre svenske vestkysten opp til Göteborg- Ny utgave 2020

Produktbeskrivelse

Havneguiden 6 dekker hele Danmark, unntatt Bornholm, samt den svenske vestkysten fra Skanør i syd til Göteborg i nord. Resten av vestkysten fra Göteborg til norskegrensen, dekkes i Havneguiden 5. Bornholm dekkes i Havneguiden 7.

I boken omtaler forfatterene både havner og ankerplasser. Hver havn presenteres på en helside i boken. Helikopterbilder sammen med karttegning og tekst gir god og nyttig informasjon om havnen. Teksten om hver havn er delt opp i en generell og en maritim del. Den generelle delen gir opplysninger om det stedet du besøker, en kort historisk bakgrunn og aktuelle aktiviteter på stedet.

Den maritime delen gir opplysninger om hvor og hvordan du fortøyer, hva du bør være oppmerksom på under innseiling og øvrige spesielle forhold omkring havnen. Der det er aktuelt finner du link til hjemmesider og telefonnummeret til havnen i faktaboksen nederst på siden. Her finner du også en kortfattet oversikt over hvilke fasiliteter havnen har å by på.

Denne havneguiden er delt inn i seks områder. Til hvert område er det utarbeidet et planlegningskart, hvor hver enkelt havn er markert. Planlegningskartet er et nyttig hjelpemiddel når morgendagens tur skal diskuteres og planlegges. Bakerst i boken finner du en alfabetisk oversikt over havnene.

Tekniske spesifikasjoner

Type Havneguide
Forfatter Per Hotvedt