Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin STRIKER Vivid 9sv ekkolodd med GT52HW-TM hekkgiver

Varenummer 02554-01
7 599,–
inkl. mva
Få på lager
9 tommer CHIRP-, SideVü og ClearVü-ekkolodd med GPS og hekkgiver

Produktbeskrivelse

Fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 9sv har en lyssterk 9-tommers skjerm og innebygde GPS-funksjoner Quickdraw-programvaren for konturkarttegning lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir krystallklare bilder med enestående målseparasjon. Velg mellom 7 forskjellige farge paletter for å se fisk og strukturer i best mulig klarhet og kontrast. Få nesten fotografiske bilder av hva som passerer under og ved siden av båten med CHIRP ClearVü- og CHIRP SideVü-søkeekkolodd. Bruk innebygd Wi-Fi for parkobling med ActiveCaptain-appen for smartvarsler1, tilgang til konturdata fra Quickdraw-fellesskapet og mye annet.

Garmin Quickdraw™-konturer

Ingen kjenner vannet du fisker i, bedre enn deg selv og andre fiskere. Mens du dorger langs kysten eller ute på dypet, oppretter Quickdraw-programvaren for konturkarttegning HD-fiskekart over stedene du har vært på. Ingen spesialkunnskap kreves. STRIKER™ Vivid 9sv kan nå lagre opptil 2 millioner hektar med Quickdraw-kart med konturer på 30 cm (1 fot).

ActiveCaptain-appen

STRIKER™ Vivid 9sv har innebygd Wi-Fi, slik at du kan parkoble enheten med ActiveCaptain appen (gratis). Når enheten og appen er parkoblet, kan du motta smartvarsler1 på skjermen. Du får også tilgang til fellesskapet for Quickdraw-konturer de du dele noen av de nye kartene dine eller laste ned nye data. Du kan også oppdatere fiskeekkoloddet ditt ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen og ActiveCaptain-appen.

Tydelige søkeekkoloddbilder

Garmin ClearVü™-søkeekkolodd gir deg et nesten fotografisk, bredt bilde av det som passerer under båten. Garmin SideVü™-søkeekkolodd gir deg et skarpt, klart bilde av det som befinner seg på hver side av båten. Du kan tydelig se strukturer, fisk og objekter under vann. Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd gir enestående målseparasjon. All denne ekkoloddteknologien er kombinert i én svinger for å hjelpe deg med å få mer fisk.

Fiskeekkolodd med GPS

Den innebygde og svært følsomme GPS-funksjonen finner og opprettholder posisjonen din uansett hvor du er på vannet. Med GPS-funksjonen kan du merke veipunkter for ulike posisjoner. Så hvis fisken biter på ett spesielt sted, kan du merke det og reise tilbake dit neste gang du skal på fisketur. Merk brygger, båtramper og andre posisjoner på innsjøen, og opprett ruter til dem for din neste reise. GPS gjør det også mulig for STRIKER™ Vivid 9sv å vise hastigheten din på skjermen, slik at du kan være sikker på at du dorger i riktig hastighet for agnet du bruker, eller i områder med fartsgrenser.

Laget for deg

Med fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 9sv blir fiskingen en lek, og det er laget for å fungere i alle miljøer. Den lyssterke skjermen kan leses av i sollys, og den gir deg en klar visning av hva er under båten – selv på de lyseste dagene. Og den større skjermen gir deg en bedre oversikt over hva som skjer under båten. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å navigere til funksjonen du trenger, slik at du er klar for hva som helst på vannet.

1 Når parkoblet med en kompatibel telefon

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.

Mål og ytelse

 • Skjermoppløsning, B x H 800 x 480 piksler
 • Skjermstørrelse, B x H 9 tommer Fysiske mål 28,2 x 16,5 x 6,0 cm
 • Vanntetthetsvurdering IPX7 Vekt 1,1 kg
 • Skjermtype WVGA, farge

Støttede frekvenser

 • Tradisjonelt: 50/77/200 kHz
 • CHIRP (middels og høy)
 • ClearVü og SideVü 260/455/800 kHz

I esken

 • STRIKER™ Vivid 9sv-fiskeekkolodd
 • GT52HW-TM-svinger
 • Strøm-/datakabel
 • Adapterkabel for 12-pinners til dobbel 4-pinners svinger
 • Vippebrakett
 • Maskinvare
 • Garmin-klistremerke
 • Dokumentasjon

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin
Automatisk ruteforslag No
Autopilotintegrering No
Driftsspenning 12V
Ekkolodd utgangseffekt 500W
Støttede frekvenser 260/455/800, 50/77/200
Ekkoloddtyper CHIRP, ClearVü, SideVü
Alternativer for fjernstyring App på telefon/nettbrett
HDMI-utgang No
IP-klasse IPX7
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon No
Skjermoppløsning 800x480
Skjermstørrelse 9"
Vekt 1,1 kg
Ytre mål (HxBxD) 165x282x60mm
Betjening Knapper
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd, inkludert giver