Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin STRIKER Vivid 7cv ekkolodd med GT20TM hekkgiver

Varenummer 02552-01
5 249,–
inkl. mva
Få på lager
7 tommer CHIRP- og ClearVü-ekkolodd med GPS og hekkgiver

Produktbeskrivelse

Fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 7cv har en lyssterk 7-tommers skjerm og innebygd GPS, i tillegg til Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd, CHIRP ClearVü™-søkeekkolodd og Quickdraw-programvare for konturkarttegning som lagrer opptil 2 millioner hektar med innhold med konturer på 30 cm (1 fot). Innebygd GPS gjør det mulig å merke og navigere til veipunkter og å vise båtens hastighet.

Garmin Quickdraw-konturer

Ingen kjenner vannet du fisker i, bedre enn deg selv og andre fiskere. Mens du dorger langs kysten eller ute på dypet, oppretter Quickdraw-programvaren for konturkarttegning HD-fiskekart over stedene du har vært på. Ingen spesialkunnskap kreves. STRIKER™ Vivid 7cv kan nå lagre opptil 2 millioner hektar med Quickdraw-kart med konturer på 30 cm (1 fot).

CHIRP ClearVü-klarhet

Fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 7cv har Garmin CHIRP-teknologi kombinert med Garmin ClearVü™-søkeekkolodd for et nesten fotografisk, bredt bilde av hva som passerer under båten. Du kan tydelig se strukturer, fisk og objekter under vann. Når denne svingeren parkobles med Garmin tradisjonelt CHIRP-ekkolodd for enestående målseparasjon, hjelper den deg med å få mer fisk.

Fiskeekkolodd med GPS

Den innebygde og svært følsomme GPS-funksjonen finner og opprettholder posisjonen din uansett hvor du er på vannet. Med GPS-funksjonen kan du merke veipunkter for ulike posisjoner. Så hvis fisken biter på ett spesielt sted, kan du merke det og reise tilbake dit neste gang du skal på fisketur. Merk brygger, båtramper og andre posisjoner på innsjøen, og opprett ruter til dem for din neste reise. GPS gjør det også mulig for STRIKER™ Vivid 5cv å vise hastigheten din på skjermen, slik at du kan være sikker på at du dorger i riktig hastighet for agnet du bruker, eller i områder med fartsgrenser.

Laget for deg

Med fiskeekkoloddet STRIKER™ Vivid 5cv blir fiskingen en lek, og det er laget for å fungere i alle miljøer. Den lyssterke skjermen kan leses av i sollys, og den gir deg en klar visning av hva er under båten – selv på de lyseste dagene. Og en større skjermen gir deg en bedre oversikt over hva som skjer under båten. Det intuitive brukergrensesnittet gjør det enkelt å navigere til funksjonen du trenger, slik at du er klar for hva som helst på vannet. Velg mellom 7 forskjellige farge paletter for å se fisk og strukturer i best mulig klarhet og kontrast. 

 • Skjermoppløsning, B x H 800 x 480 pixels
 • Skjermstørrelse, B x H 5 tommer Fysiske mål 18.8 x 11.6 x 5.4 cm
 • Vanntetthetsvurdering IPX7 Vekt 0.5 kg
 • Skjermtype WVGA colour

Støttede frekvenser

 • Tradisjonelt: 50/77/200 kHz
 • CHIRP (middels og høy)
 • ClearVü 260/455/800 kHz

I esken

 • STRIKER™ Vivid 5cv-fiskeekkolodd
 • GT20-TM transducer
 • Strøm-/datakabel
 • Vippe-/dreiebrakett
 • Maskinvare
 • Garmin-klistremerke
 • Dokumentasjon

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin
Automatisk ruteforslag No
Autopilotintegrering No
Driftsspenning 12V
Ekkolodd utgangseffekt 500W
Støttede frekvenser 260/455/800, 50/77/200
Ekkoloddtyper CHIRP
Alternativer for fjernstyring App på telefon/nettbrett
HDMI-utgang No
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon No
Skjermoppløsning 800x480
Skjermstørrelse 7"
Vekt 0,8 kg
Ytre mål (HxBxD) 140x235x58mm
Betjening Knapper
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd, inkludert giver