Yacht Devices YDBM-01R batterimonitor for NMEA2000 (SeaTalkng)

Legg i ønskelisten Yacht Devices
Pris
1 999,-
NMEA2000-kompatibel batterimonitor for overføring av lade- og forbruksdata. Med tilkobling for SeaTalkng-nettverk.
Varenummer
YDBM-01R
Bestillingsvare

Varen er normalt ikke på lager. Når vi mottar din bestilling, vil vi bestille varen fra leverandøren.

For leveringstid, kontakt oss på telefon 69 25 09 60, på epost seatronic@seatronic.no eller via kontaktskjemaet under.

Yacht Devices YDBM-01R batterimonitor for SeaTalkng-nettverk gir oversikt over batteriforbruket, og kan slå av unødvendige belastninger på forhånd eller gi advarsel ved lavt batterinivå. Batterimonitoren er designet for å fungere med en standard shunt på 75 mV (kjøpes separat), uten grenser for nominell strøm (shunter i området fra 5A til 1200A er tilgjengelige). 50 og 100 mV-shunter kan også brukes med begrensninger i rekkevidde og nøyaktighet.

Batterimonitoren kan konfigureres til å bruke data fra et NMEA2000-termometer koblet til batteriet for å overvåke batteri- og ladetilstand. Enheten konfigureres ved å laste opp en tekstkonfigurasjonsfil på et MicroSD-kort. Kjemi, nominell kapasitet og spenning og andre parametere kan stilles inn, inkludert tilpasset utladningskurve om nødvendig.

Brukeren kan også spesifisere digital svitsjing-kanaler som skal slås på for å heve alarmer (for eksempel med alarmknapp ) eller for å kjøre genset, og sette egendefinerte regler for handlinger. Enheten er kompatibel med digital svitsjing og alarmenheter som administreres med standard NMEA 2000 PGN-er 127501/127502.

Yacht Devices YDBM-01R kan også benyttes for å overvåke forbruk (f.eks. kjøleskap, ankervinsj) eller lading (vind/vanngeneratorer, solcellepanel) i NMEA2000-kompatible enheter i nettverket, f.eks. en kartplotter.

Med tilkobling for SeaTalkng-nettverk.

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.