Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Yacht Devices

Yacht Devices YDBM-01R batterimonitor for NMEA2000 (SeaTalkng)

Varenummer YDBM-01R
2 699,–
inkl. mva
Bestillingsvare
NMEA2000-kompatibel batterimonitor for overføring av lade- og forbruksdata. Med tilkobling for SeaTalkng-nettverk.

Produktbeskrivelse

Yacht Devices YDBM-01R batterimonitor for SeaTalkng-nettverk gir oversikt over batteriforbruket, og kan slå av unødvendige belastninger på forhånd eller gi advarsel ved lavt batterinivå. Batterimonitoren er designet for å fungere med en standard shunt på 75 mV (kjøpes separat), uten grenser for nominell strøm (shunter i området fra 5A til 1200A er tilgjengelige). 50 og 100 mV-shunter kan også brukes med begrensninger i rekkevidde og nøyaktighet.

Batterimonitoren kan konfigureres til å bruke data fra et NMEA2000-termometer koblet til batteriet for å overvåke batteri- og ladetilstand. Enheten konfigureres ved å laste opp en tekstkonfigurasjonsfil på et MicroSD-kort. Kjemi, nominell kapasitet og spenning og andre parametere kan stilles inn, inkludert tilpasset utladningskurve om nødvendig.

Brukeren kan også spesifisere digital svitsjing-kanaler som skal slås på for å heve alarmer (for eksempel med alarmknapp ) eller for å kjøre genset, og sette egendefinerte regler for handlinger. Enheten er kompatibel med digital svitsjing og alarmenheter som administreres med standard NMEA 2000 PGN-er 127501/127502.

Yacht Devices YDBM-01R kan også benyttes for å overvåke forbruk (f.eks. kjøleskap, ankervinsj) eller lading (vind/vanngeneratorer, solcellepanel) i NMEA2000-kompatible enheter i nettverket, f.eks. en kartplotter.

Med tilkobling for SeaTalkng-nettverk.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Yacht Devices
Type Sensor og motordata