Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Victron Energy

Victron GlobalLink 520

Varenummer VICASS030543020
3 199,– 2 999,–
inkl. mva
Få på lager
Overvåk dine Victron produkter med GlobalLink

Produktbeskrivelse

Victron GlobalLink 520

GlobalLink 520 har to VE.Direct-porter for tilkobling til opptil to VE.Direct-enheter, eksempelvis en BMV-batterimonitor og/eller en MPPT Solar Charge Controller direkte til VRM. Med to digitale innganger som fungerer som pulsteller og et fjernstyrbart relé, er det en perfekt løsning for overvåking og kontroll av din installasjon.

GlobalLink 520 har en innebygd antenne som fungere over hele kloden. 

GlobalLink 520 støtter nå RuuviTag-temperatursensorer. Disse batteridrevne sensorene vil kobles til via BLE og kan enkelt konfigureres på VictronConnect. Alle data, slik som temperatur, fuktighet og lufttrykk fra RuuviTag-sensorene, vil være tilgjengelig i VRM.

Digital tilkobling

 • Pinout
  Input
  pin1
  input1
  pin2
  input2
  pin3
  grnd
 • Begge inputs er også pulstellere; du kan se status og antall registrerte pulser i VRM.
 • Inputs er ikke isolerte
 • Opererer på 3.3V, men tåler opp til 5V input (med intern 10k pull-up motstand)
 • Det anbefales å koble det til en ledig potential relay som svitsjer inpput mellom free floating og jord, eller en åpen samle-/optocoupler utgang som har samme funksjonalitet.
 • Kan sende alarm via epost

Global tilkobling med 4G LTE-M

LTE-M er forkortelsen for LTE Cat-M1 eller Long Term Evolution (4G), kategori M1 (Long Term Evolution - Langsiktig evolusjon). Mobilteknologien vil koble Tingenes internett-enheter til eksisterende 4G-tårn med å bruke lite energi. LTE-M støtter overleveringer og roaming, så enheten kan brukes i et kjøretøy som beveger seg som en bobil.

Kjøpet omfatter 5 år med tilkoblingsmuligheter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøpe en egen databunt og SIM-kort.

Sjekk https://www.1nce.com for å bekrefte dekning for LTE-M i ditt område. Dekningen øker med hver uke som følge av støtten fra lokale leverandører.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Victron Energy
Type (batterimeter) Batterimeter