Victron Energy Quattro lader/inverter 24V/5000W/120A

Legg i ønskelisten Victron energy
Pris
34 995,-
Victron Energy Quattro lader/inverter 24V/5000W/120A
Varenummer
VIC192050
På fjernlager

Varen ligger på fjernlager, og hentes til utlevering i butikken eller utsending fra lageret i Moss. Normalt vil varen være tilgjengelig etter få virkedager.

Mer informasjon
Ampere120A
DisplayEksternt
Invertereffekt5000W
IP-gradIP21
Mål444x328x240 mm
Parallell belastningProgrammerbar - Seatronic gjør programmering av Victron Energy-enheter kostnadsfritt ved kjøp.
Ren sinusJa
Spenning inn187V-265V
TemperaturfølerEkstern
Utganger2
Egenvekt30 kg
Driftsspenning24V

To AC-innganger med integrert overføringsbryter

Quattro kan kobles til to uavhengige AC-kilder, f.eks.landstrøm og et aggregat, eller to aggregater. Quattro vil kobles automatisk til den aktive kilden.

To AC-utganger

Hovedutgangen har no-break funksjon. Ved feil i strømnettet, eller dersom landstrøm eller aggregatstrøm frakobles, tar Quattro over leveringen til de koblede belastningene. Dette finner sted så fort (under 20 milisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten å avbrytes. Den andre utgangen fungerer kun når AC er tilgjengelig på en av inngangene i Quattro. Belastninger som ikke skal utlade batteriet, som aircondition eller varmtvannsbeholder kan kobles til denne utgangen.

Unik PowerAssist funksjon

Quattro vil forebygge en overbelastning av en begrenset AC kilde. Først vil batteriladning automatisk reduseres hvor det ellers ville ha funnet sted en overbelastning. Det andre nivået vil øke produksjonen av et agregat eller levering fra land med strøm fra batteriet.

Virtuelt ubegrenset strøm takket være parallel drift

Opp til 6 Quattro-enheter kan fungere parallelt for å oppnå høyere effekt. Tre-fase og split fase-funksjon er også mulig.

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.