Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Torqeedo

Torqeedo TorqLink gasshåndtak med fargedisplay for Cruice-modeller med TorqLink

Varenummer TORQ197600
3 419,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Torqeedo TorqLink toppmontert gasshåndtak er beregnet for Cruice-modeller med TorqLink, fra og med modellåret 2021. Integrert WLAN og Bluetooth for bruk sammen med TorqTrac appen. Displayet viser all essensiell systeminformasjon, samt GPS-basert hastighet og rekkevidde.

Produktbeskrivelse

Torqeedo TorqLink toppmonterte gasshåndtak har en klar og lettlest fargeskjerm, og gir den perfekte kontrollen for Cruise-motorer med innebygd TorqLink. Ved å trykke på en knapp kan du få vist alle nødvendige systemdata, og den kan i tillegg friste med trinnløs gass forover og bakover og et høyteknologisk design. Den har innebygd Bluetooth for enkel tilkobling med TorqTrac, Torqeedo-smarttelefonappen.

TorqLink er Torqeedos avanserte elektroniske kommunikasjonssystem. TorqLink ble opprinnelig utviklet for Deep Blue motorene, men er nå også tilgjengelig for utvalgte Cruise-motorer, gasshåndtak og Power 48-5000-batterier. Alle produkter merket med TorqLink vil kommunisere sømløst ved oppstart.

!Dette gasshåndtaket erstatter ikke gasshåndtak 1918-00, og er derfor ikke kompatibel med Ultralight, Travel, Cruise 2.0, Cruise 4.0, samt Cruise 10.0 til og med årsmodell 2020.

Esken inneholder

  • Gasshåndtak
  • Displaydeksel
  • Magnetisk dødmannsknapp
  • TorqLink skjøteledning (3m)

Tekniske spesifikasjoner