Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Torqeedo

Torqeedo TorqTrac, Bluetooth adapter for smarttelefon app

Varenummer TORQ192400
1 549,–
inkl. mva
Bestillingsvare

Produktbeskrivelse

Denne TorqTrac Bluetooth-adapteren er en nyttig oppgradering av Torqeedo-motorens computer . Den kobler en smarttelefon med TorqTrac App sammen med de elektriske påhengsmotorene Travel 603 / 1003 / 1103, Cruice T og R modeller, samt Ultralight-modellene.

TorqTrac App gir muligheten for et større display for de aktuelle Torqeedo-motorene, kan vise rekkevidden i et kart, i tillegg til andre egenskaper som waypoints og tursporing.

TorqTrac App kommuniserer trådløst via denne Bluetooth® kommunikasjons-adapteren, som kobler sammen den elektriske påhengsmotoren med en smarttelefon eller nettbrett.

Smarttelefonen må ha operativsystemet iOS 11.0 eller Android 5.1 eller nyere, og må støtte Bluetooth® 4.0 LE (low energy) teknologi.
Har du en eldre Androidversjon enn 5.1 kan du laste ned en app direkte fra Torqueedo sin hjemmeside.

Selve TorqTrac App er tilgjengelig kostnadsfritt fra de aktuelle app-butikkene.

TorqTrac gjør din smarttelefon eller iPad til et dashboard for din elektriske Torqeedo-motor.
Se hvor langt du kan reise. Gjenstående rekkevidde vises på kartet i sanntid.
Bruk veipunkter (waypoints) til navigering, og se forventet ankomsttid.
Tursporing og ECO-sporing. 

TorqTrac app funksjoner

Speedometer
Det klassiske speedometeret viser gjeldende hastighet, kraftforbruk og tilbakelagt distanse – og selvfølgelig gjenværende batterikapasitet, gjenværende rekkevidde (basert på batterinivå) og avstanden fra avreisested.

Merknad for Cruise-eiere med blybatterier: Rekkeviddevisningen er ikke troverdig med mindre ditt Torqeedo Cruise-system har gjort seg kjent med kapasiteten til de enkelte blybatteriene – vennligst se Cruise R/T-brukermanualene for mer informasjon.

Kart og rekkevidde
Bruk kartdelen for å se båtens GPS-posisjon, kurs og hastighet. En sirkel på kartet viser den gjenværende rekkevidden – så enkelt er det.

Du kan nå se hvor langt du fortsatt kan reise. Sett veipunkter, definer favorittposisjonene dine, og systemet vil gi deg et estimat på hvor lang tid det vil ta å komme dit.

Kart og veipunkter
Du kan lagre favorittstedene dine i en liste. All informasjon vises i sanntid basert på nåværende forhold og gjenværende batterikapasitet. TorqTrac bruker Google Maps.

Viktig for Cruise-eiere med blybatterier: Rekkeviddevisningen er ikke troverdig med mindre ditt Torqeedo Cruise-system har gjort seg kjent med kapasiteten til de enkelte blybatteriene – vennligst se Cruise R/T-brukermanualene for mer informasjon.

Tours - tursporing
Du kan lagre din nåværende tur: maksimal hastighet, gjennomsnittshastighet, total distanse, distanse med/uten motordrift, total reisetid... Lagre turene dine, og saml de i en liste.

En turmåler teller hver centimeter du har tilbakelagt mens du bruker TorqTrac. TorqTrac måler til og med det økologiske fotavtrykket til din Torqeedo-motor (ECO-sporing): Bensin spart og hvilken mengde drivhusgasser du har unngått å slippe ut.

Viktig informasjon
TorcTrac er utviklet for bruk med Torqeedos elektriske båtmotorer (Travel, Cruise R / T, Ultralight), og vil kun virke med TorqTrac Bluetooth® adapteren fra Torqeedo.

Innstillinger
Du kan endre hvilke enheter som skal vises – nautiske mil, miles kilometer, gallons, liter etc.

Språk
Engelsk, tysk og fransk.

Originalt varenummer: 1924-00


I esken

    • Bluetooth datakabel for å koble sammen motor og smarttelefon
    • Selve appen lastes ned fra IOS eller Android app-store

    Tekniske spesifikasjoner