Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Simrad

Simrad OP12 autopilotkontroll

Varenummer SIM13287001
4 699,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Kablet fjernkontroll for Simrad IS42 autopilotkontroll

Produktbeskrivelse

Den kablede fjernkontrollen Simrad OP12 brukes sammen med Simrad IS42 multifunksjonsskjerm for å opprette en frittstående autopilotkontroller, eller brukes som et dedikert autopilottastatur for Simrad kartplottere/multifunksjonsskjermer. Tastaturet passer til Simrads lavprofils instrumenter og skjermer, og integreres sømløst med alle ror.

Store og brukervennlige knapper gjør det enkelt å bruke Simrad OP12 i urolige sjøforhold, og gir pålitelig respons med våte hender eller hansker. Auto- og standby-knappene aktiverer eller deaktiverer autopiloten med ett trykk, slik at du enkelt kan ta hendene av roret eller ta kontroll umiddelbart når du trenger det. Kursjusteringer er også bare ett knappetrykk unna, takket være doble babord- og styrbordknapper med justeringer i trinn på én eller ti grader.

Koble Simrad OP12-tastaturet sammen med en Simrad IS42 digital multifunksjonsskjerm for å få en komplett kontrollenhet for autopilotsystemet ditt. Flere tastaturer kan installeres for å gi autopilotkontroll fra hvor som helst om bord. Dette er perfekt for fartøy med to rorposisjoner.

Simrad OP12 er designet for å passe til Simrads "Glass Helm"-skjermer og instrumenter, har en moderne stil med lav monteringsprofil på bare åtte millimeter. En kompakt grunnflate gjør at den kan monteres nesten hvor som helst, samtidig som den har store knapper for enkel betjening.

I esken

  • Simrad OP12 autopilotkontroll
  • N2K-T-RD T-kontakt til NMEA2000-nettverk
  • N2KEXT-2RD 0,6 m skjøtekabel til NMEA2000-nettverk
  • Soldeksel for Triton² Pilot/OP12
  • Brukerveiledning/installasjonsveiledning/monteringsmal

Tekniske spesifikasjoner

Type Betjeningspanel