Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Simrad

Simrad NSX 3007 7" smart kartplotter og ekkolodd

Varenummer SIM15215001
13 999,– 11 999,–
inkl. mva
Få på lager

Simrad NSX™ 3007 er en 7" smart kartplotter med berøringsskjerm og innebygd CHIRP-ekkolodd som avhengig av svingervalg støtter SideScan, DownScan of FishReveal. AIS, radar, autopilot og kameraer som ekstrautstyr. NMEA 2000. Perfekt for de fleste båteiere, og til saltvannsfiskeren. Svinger til ekkoloddet og kart må bestilles i tillegg.

Produktbeskrivelse

Simrad NSX™ 3007 er en 7-tommers smart kartplotter med integrert ekkolodd. IPS-berøringsskjermen har et innovativt og moderne grensesnitt med kraftig navigeringskapasitet og støtte for C-MAP®, slik at du ser hver minste detalj som aldri før.

NSX er fullt utstyrt med støtte for integrert ekkolodd, radar og autopilot, og den har en konfigurasjonsveiviser som får deg raskt i gang. Det nye app-baserte opperativsystemet NEON gjør plotteren like intuitiv og enkel å bruke som en smarttelefon. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for hva ditt neste eventyr på vannet skal være, enten det er båtferie med familie og venner eller du skal fange storfisken.

Berøringsskjerm med en ny og intuitiv opplevelse

Kartplotteren gir deg en moderne enkelhet med mange detaljer. NSX kombinerer et lettfattelig grensesnitt med visning i høy oppløsning, og gir dermed en helt ny opplevelse. Enkel tilgang og bruk av NSX funksjoner, som smart dra-og-slipp endring av skjermbilder og instrumentlinje som kan tilpasses slik at den passer akkurat deg. Brukeropplevelsen er slik du kjenner den fra bla. smarttelefon, nettbrett og mange moderne biler.

Den klare SolarMAX™ IPS-berøringsskjermen gir deg i tillegg krystallklare visninger av kartdetaljer, strukturer og bunnkonturer. Den høyoppløselige skjermen har bedre dag- og nattmodus, og kan leses av fra alle vinkler, i direkte sollys og gjennom polariserte linser – som f.eks. solbriller med polaroidglass.

Bedre enklere navigasjon med NSX

Se kartdetaljer på en ny måte. Dette inkluderer støtte for neste generasjons optimaliserte DISCOVER X™ og REVEAL X™ C-MAP®-sjøkart, som er utviklet for NSX med en frisk, intuitiv kartvisning og daglige oppdateringer.

C-MAP-kartene omfatter fullfunksjons vektorkart med tilpasset skyggesjattering og høyoppløselig batymetri (måling av vanndyp i innsjøer og fjorder) som viser nøyaktige konturlinjer med detaljnivå ned til 30 cm. Du får bedre planlegging og plotting av ruter med estimater om tidevann og strømmer og vår hittil raskeste automatiske ruteplanlegging. I tillegg har den en ny kartutforskningsfunksjon som gir deg informasjon om plasseringer, interessepunkter, tidevann, kanaler med mer.

Simrad®-appen fungerer som en forlengelse av NSX; den gir deg de samme kartopplevelsene og alle kartdataene dine er tilgjengelig, både til lands og til vanns. Du kan bruke appen til å planlegge turer, se gjennom spor og plotte veipunkter, som du deretter kan synkronisere direkte til NSX.

Komplett pakke med Simrad-teknologi

NSX åpner en verden av muligheter. Utvid systemet ditt med kraftig ekkolodd-, autopilot- og radarteknologi fra Simrad®. Få høyoppløste bilder fra undersiden og sidene på fartøyet ditt med Active Imaging™, CHIRP-ekkolodd, SideScan/DownScan Imaging™ og FishReveal™. Du kan nå større dybder med et stort utvalg av kompatible 1 kW-svingere.

Simrad®-autopiloter er nærmest legendariske, og velkjent for sin ytelse. De gir deg muligheten til å nyte dagene på sjøen. Enten du tråler etter sportsfisk eller planlegger din neste destinasjon, har vi det du trenger. Våre «gode hjelpere» finnes til både uten- og innenbordsmotorer, og de hjelper deg med å følge mønstre og ruter, navigere til veipunkter og holde kursen.

Du kan også identifisere farer umiddelbart. Med våre prisvinnende lukkede HALO® pulskomprimerings-radarer kan du se nært og langt samtidig (opptil 42 nautiske mil) med oppdateringer hvert sekund. Vær klar umiddelbart takket være lavstrøms standby-modus, og merk mål ved hjelp av tilpassede modi for havn, offshore og vær.

Enkel å konfigurere, lett å håndtere

NSX™ 3007 gjør båtlivet enklere enn noensinne med konfigurasjonsveiviser, Simrad®-app-integrering, enkelt ekkoloddoppsett og nyttige hint.

Konfigurasjonsveiviseren gir deg trinnvise instruksjoner for at du raskt skal komme i gang, mens Simrad®-appen byr på mange ekstrafunksjoner. Dette inkluderer problemfrie programvare-oppdateringer, turplanlegging til lands og til vanns, kartvisning som har samme utseende på tvers av plattformer, pluss enkel overføring av alle data, inkludert ruter og veipunkter.

Men det er ikke alt. Når du endrer innstillinger, gir «ekkolodd-hint» deg veiledning om hva som skjer, mens du får enkel og trinnvis veiledning gjennom oppsett av ekkoloddenheter - slik at du kommer i gang på et blunk. Alt du trenger å gjøre, er å bestemme deg for din neste båttur.

Nøkkelfunksjoner

 • Støtte for optimaliserte DISCOVER™ X og REVEAL™ X C-MAP®-sjøkart med en frisk, intuitiv kartvisning og daglige oppdateringer.
 • Høyoppløselig IPS-berøringsskjerm som er lesbar fra ekstreme vinkler og gjennom polariserte linser, som f.eks solbriller.
 • Støtte for høyoppløselige bilder av fisk og strukturer med Active Imaging™ med CHIRP, SideScan og DownScan Imaging™, pluss mulighet for 1 kW-svinger for å nå større dybder.
 • En konfigurasjonsveiviser som får deg raskt i gang, pluss enklere ekkoloddoppsett.
 • Fullstendig integrering med mulighet for å utvide systemet med ekkolodd, autopilot, radar og mye annet fra Simrad®.
 • Raskere automatisk ruteplanlegging med sømløs tilgjengelighet.
 • Se nært og fjernt samtidig (opptil 42 nautiske mil) med støtte for HALO®-radar, og få oppdateringer hvert sekund.
 • Hold kursen med fullstendig.
 • Moderne og brukervennlig grensesnitt.
 • Simrad®-appintegrering – alle kartdataene dine er tilgjengelig, enten du er til lands eller til vanns.
 • Integrering med tredjepartsapper.
 • Trådløse tilkoblingsmuligheter, pluss full Ethernet- og NMEA 2000®-nettverksfunksjonalitet.
 • IP-videostøtte.
 • UBS-A port.

Det kan være enkelte funksjoner som ikke er klart ved produktlansering, men som oppgraderes fortløpende.

Valg av svinger

Simrad NSX har en innbygd en kraftig og avansert ekkoloddmodul, som avhengig av svingervalg kan utnytte funksjoner som Active Imaging™, CHIRP-ekkolodd, SideScan/DownScan Imaging™ og FishReveal™, samt 1 kW hvis du vil ned på de virkelig store dybder.

Den anbefalte svingeren til denne kartplotteren er Active Imaging™ 3-i-1-svinger med CHIRP, SideScan og DownScan Imaging™. Den gir deg tydelige detaljer og god rekkevidde, samt FishReveal som gjør det enkelt å finne fisken.

Ønsker du å utnytte mulighetene som ligger i et 1 kW kan du velge svingere i flere prisklasser, og logge dybder på 1000-1500 m. Her er det flere hensyn å ta, så vi anbefaler å ta kontakt for å få hjelp til å velge den beste løsningen tilpasset båt, bruk og budsjett. Det finnes flere muligheter enn det som ligger ute i nettbutikken.

Ekkolodds maksimale dybder

Ekkolodd er ofte oppgitt med en maksimal dybde fra produsenten, det er den du finner under spesifikasjoner. Denne er ofte teoretisk, eller forutsetter perfekte forhold som helt rent ferskvann og hard bunn - og en svinger som minimum har de samme spesifikasjonene som selve ekkoloddet eller ekkoloddmodulen. I praksis vil saltinnhold, urenheter, bunnforhold, strøm, båtens hastighet og ikke minst svingerens plassering og kvalitet spille en stor rolle. I praksis er den maksimale måledybden vesentlig mindre, dette gjelder alle produsenter.

Som et eksempel vil vi si at en kartplotter meg oppgitt dybde på 350 m (i ferskvann) i praksis vil ha en effektiv dybde på 200-250 m i saltvann, og realistisk se fisk på 100-150 m.

En bedre, og mer kostbar, svinger vil gi et bedre resultat, både i form av bedre dybde og mindre støy.

Denne kartplotteren har en teknologi som gjør at man får videolignende ekkoloddbilder av fisk og havbunn. Da vil vi si at de har en praktisk dybde i saltvann på 20-80 m under normale til perfekte norske forhold. I ferskvann vil det være noe høyere. Her kan du se skipsvrak, hav-vegitasjon, hummerteiner og  fiskestimer.

Denne modellen har også muligheten for 1 kW svinger. Basert på erfaringer i norske farvann vil vi si at ekkoloddet på denne modellen har en realistisk maksimaldybde på opp mot 1500 m med de aller beste svingerene og perfekte norske forhold. 1000 m er fullt mulig også under litt mer krevende forhold, eller med en svinger litt under den absolutte toppklassen. Spør oss gjerne om råd, det er flere hensyn å ta i valgene her.

Spesifikasjoner

 • Lysstyrke på skjermen: >1200 nits
 • Driftstemperatur: -15°C til 55°C
 • Temperaturområde for lagring: -20°C til 60°C
 • Anbefalt nominell verdi for sikring: 2A
 • GPS-mottakerkanaler: 32 kanaler
 • Sikkert for kompass: 50 cm
 • Veipunkt, Ruter, Spor: 6000 veipunkter, 500 (<100 rutepunkter), 50 spor (<12,000 sporpunkter).
 • Visningsvinkler: 85° (topp, bunn, venstre, høyre)
 • Radarkompatibilitet: Halo Dome radarer, Halo open array radarer
 • Posisjonsnøyaktighet: Horisontal nøyaktighet 3 m
 • Ekkoloddkompatibilitet: En 9-pins Xsonic 1 kW Sonar-port. En-kanals CHIRP, 50/200 khz, HDI, Active Imaging
 • 1 port (USB A): Utgang 5V DC, 1,5A
 • Kartografi inkludert: World wide basekart (ikke for navigering)

Mål (BxHxD)

 • Med brakett: 220,0 mm x 145,9 mm x 79,5 mm
 • Uten brakett, uten soldeksel: 195,0 mm x 123,0 mm x 79,5 mm
 • Uten brakett, med soldeksel: 199,9 mm x 127,9 mm x 84,5 mm

I esken

 • NSX 3007
 • Monteringsbrakett
 • Dashbordmonteringssett
 • Soldeksel
 • Hjørneklips

Leveres uten giver / svinger til ekkoloddet slik at du kan velge den modellen som passer din bruk best. Spør gjerne oss på Seatronic om råd her.

Leveres uten kartbrikke, velg område og C-MAP DISCOVER X som har alle de nyeste dataene og alle de viktigste funksjonene, eller C-MAP REVEAL X som i tillegg har revolusjonerende skyggerelieff og satellittbilder.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Simrad
Automatisk ruteforslag Ja
Autopilotintegrering Ja
Driftsspenning 12V
Dybdeområde (opptil) 1000 meter
Ekkolodd utgangseffekt 1000W
Støttede frekvenser 50/200, CHIRP, Multifrekvens
Ekkoloddtyper CHIRP, SideScan, DownScan
GPS-type 10 Hz, GPS, GLONASS
HDMI-utgang No
IP-klasse IPX7
Kartbrikke-format MicroSD-kort (SD-adapter medfølger)
Karttype C-Map X
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon Ja
Skjermoppløsning 1024x600
Skjermstørrelse 7"
Støtte for kamera IP/nettverkskamera
Vekt 800 g
Video Inn
Ytre mål 195x123x79,5 mm (BxHxD)
Betjening Multitouch
Kan kobles til AIS, Radar
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd
Grensesnitt Ethernet, Bluetooth, NMEA 2000, Wifi