Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Simrad

Simrad AP44 autopilotkontroller

Varenummer SIM13289001
7 999,–
inkl. mva
Få på lager
Autopilotkontroller fullstappet av funksjoner og med en 4,1-tommers fargeskjerm, intuitiv betjening og kursjustering med betjeningshjul.

Produktbeskrivelse

Nøkkelfunksjoner

 • 4,1 tommers fargeskjerm med optisk glass
 • Svært vid 170 graders synsvinkel
 • Simrad Continuum-styreteknologi
 • Intuitiv autopilotkontroll med enkle menyer og vanntette silisiumtaster
 • Rask og enkel kursjustering med betjeningshjul
 • Automatiske svingmønstre for drivstoffeffektiv, håndfri manøvrering
 • Styring uten avdrift holder kursen mot vind og tidevann
 • Dybdekontursporing gjør det enklere å finne fiskesteder ved undervannshyller eller -skrenter
 • Enkelt oppsett med automatisk justering og kalibrering
 • Styreområdedesign i glass med lav profil
 • Lavt strømforbruk
 • Sertifisert NMEA 2000®-tilkobling

4,1 tommers fargeskjerm med optisk glass

Synlig informasjon om retning, kurs og status er avgjørende ved bruk av autopiloten. AP44 oppnår dette ved hjelp av en fargeskjerm som gir en tydelig visning av autopilotdata og intuitive skjermmenyer. For å sikre optimal synlighet uansett forhold er AP44s LCD-vindu laget av herdet optisk glass. Dette sørger for at det ikke oppstår kondens eller dugg inne i skjermen. Transflektiv LCD-teknologi benytter reflektert sollys til å lysne skjermen i stedet for å gjøre den mindre synlig. Den forbedrer synligheten på dagtid og reduserer strømforbruket sammenlignet med skjermer med bakgrunnsbelysning.

Intuitiv autopilotkontroll

Poenget med en egen autopilotkontroller er å muliggjøre umiddelbar tilgang til automatisk styring ved å plassere viktige kontroller lett tilgjengelig. AP44 er utformet med fokus på dette formålet og har et intuitivt grensesnitt med bare fire knapper og et betjeningshjul med en trykk-for-å-angi-funksjon. Med betjeningshjulet kan du foreta både store og små retningsjusteringer raskt og nøyaktig, samtidig som det er enkelt å velge menyalternativer på skjermen uten flere knappetrykk.

Simrad Continuum-styreteknologi

Alle Simrad-innovasjoner innen styring bygger på en arv som består av over seksti år med autopilotutvikling, som videreføres i dag ved Simrad Yachtings senter for autopilotforskning i Norge. Continuum-algoritmen er et eksempel på denne arven: programvaren som driver Simrad-styreteknologien. Continuum har mange år med forskning og sjøfartserfaring som du kan dra nytte av ved å ta i bruk den pålitelige smarte piloten. Simrad-autopilotløsninger er tilgjengelige for en lang rekke bruksområder, fra de minste fritidsbåtene til store kommersielle fartøy.

Automatiske svingmønstre

Simrad-autopiloten kan gjøre mye mer enn bare å holde deg på rett kurs. AP44 gir deg enkel tilgang til en rekke innebygde svingmønstre utviklet for å hjelpe til ved fiske, dykking eller bare for en rask og effektiv U-sving. Velg en sving, velg styrbord eller babord, og du er på vei. For større kontroll kan du tilpasse svingmønsteret for å utføre komplekse spiral- og sikksakkmønstre og andre nyttige manøvrer. Styring uten avdrift Ingen avdrift-modus integrerer GPS-navigasjon med automatisk styring og bruker posisjonen til å motvirke effekten av vind og tidevann. Det gjør at du kan opprettholde et rett spor over grunn på den gjeldende kursen uten å måtte angi et veipunkt eller en rute manuelt. Du kan ta i bruk denne kraftige funksjonen ved ganske enkelt å kombinere AP44 med en NMEA 2000®-tilkoblet GPS-mottaker eller en kompatibel Simrad-kartplotter.

Dybdekontursporing

Koble AP44-autopilotsystemet til et nettverk med en kompatibel ekkoloddmodul for å muliggjøre dybdekontursporing. I denne modusen styrer AP44 automatisk for å opprettholde en konstant vanndybde under båten. Dette er perfekt for å følge dybdekonturer ved fiske eller turseiling uten å måtte definere komplekse ruter med flere veipunkter.

Enkelt oppsett med automatisk justering

Det trenger ikke å være vanskelig eller tidkrevende å installere og klargjøre autopiloten. AP44 tilbyr automatisk justering for å sørge for optimal ytelse ved automatisk styring med en enkel klargjøringsprosess på skjermen, inkludert konfigurasjon ved kai og sjøprøve. Automatisk kompasskalibrering er tilgjengelig med Simrad Precision-9 SSD-kompasset, noe som forenkler autopilotoppsettet samtidig som det sikrer kursnøyaktigheten.

Glass Helm-design med lav profil

AP44, som er utformet for å komplettere Simrad Glass Helm-skjermer, -instrumenter og -kontrollere, har en moderne stil med lav monteringsprofil på bare åtte millimeter. En kompakt total grunnflate gjør at den kan monteres nesten hvor som helst, mens den store skjermen sørger for optimal synlighet og brukervennlighet.

Spesifikasjoner

Display/skjerm

Skjermoppløsning320 x 240 (H x W)
SkjermtypeLED-backlit optically bonded full-colour transflective TFT-LCD
Skjermstørrelse104 mm / 4.1 in

Tekniske data

Driftstemperatur-25°C to 65°C / -13°F to 149°F
Langringstempertaur-40°C to 85°C / -40°F to 185°F
Vanntetthet standard/klasseIPX7
Produkt bredde118 mm / 4.64 in
Produkt dybde36.5 mm / 1.43 in
Produkt høyde115 mm / 4.52 in
Produkt vekt0.32 kg / 0.7 lb

Strøm

Strømforbruk2.2 W (maximum)
StrømforsyningNMEA 2000®
NMEA2000 strømtrekk enheter4 network loads

Andre

Andre funksjonerDisplay Viewing Angle: 170 degrees

Tekniske spesifikasjoner

Type Betjeningspanel