Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Raymarine

Raymarine RV-320 gjennomgående RealVision 3D givere (par) maks 12° bunnreisvinkel

Varenummer T70320
23 799,–
inkl. mva
Få på lager
Sett á 2 gjennomgående plastgivere med RealVision3D, DownVision og SideVision for krystallklare ekkoloddbilder. Passer for båter med bunnreisvinkel maks 12°

Produktbeskrivelse

RV-320 er et sett med plastgivere for gjennomføring gjennom skroget, og er passer for båter både med innenbords og utenbords motor. Den lar deg enkelt identifisere strukturer og lokalisere fisk med livaktig klarhet med et RealVision 3D™-ekkolodd.

Raymarine RV-320 er en firekanals, bredspektret CHIRP-giver med DownVision™ og SideVision™, høyfrekvens-CHIRP som sikter inn fisken, og innebygget RealVision 3D™-ekkolodd. Giveren har innebygget bevegelses- og kurssensor (AHRS) som stabiliserer ekkoloddbildet gjennom automatisk å kompenser for båtens bevegelser, og gir dermed krystallklare ekkoloddbilder i bølgedaler og bølgetopper og mens du manøvrerer. RV-320-systemet har også en innebygget sensor med rask registrering av vanntemperaturen for raske og nøyaktige avlesninger.

Pakken inneholder et par RealVision 3D-givere, én for hver side, med intern forskyvning for å ta hensyn til bunnreisvinkler opp til 12° på skroget. Dette eliminerer behovet for strømlinjeblokker fullstendig. Den lave profilen glir problemfritt gjennom vannet uten å forårsake kavitasjon eller motstand i vannet. RV-320-systemet monteres nesten helt i flukt med monteringsoverflaten og fungerer derfor også flott på båter som fraktes på tilhenger.

RV-320 har robuste plasthus for gjennomføring gjennom skroget som egner seg til skrog av glassfiber, stål og aluminium. Én giver sender og mottar til babord og nedover, mens den andre sender til styrbord og nedover. Dette sikrer full 180° dekning under båten, selv på båter med dyp kjøl eller andre deler som stikker ut under vannlinjen. Begge giverne har en 2 meter lang kabel, som kobles til en Y-kabel og videre via en 8 meters forlengelseskabel, noe som gir en total kabellengde på 10 meter.

I esken

  • RV-320P-transduser i plast for babord side med 2 meter lang kabel
  • RV-320S-transduser i plast for styrbord side med 2 meter lang kabel
  • Y-kabel for RealVision 3D-transduser
  • 8 meter lang forlengelseskabel for RealVision 3D-transduser
  • Sett med anti-rotasjonsbolt
  • Monteringsanvisninger

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Raymarine
Velg underkategori Gjennomgående plastgiver