Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Raymarine

Raymarine Evolution autopilot EV100 med p70s display

Varenummer T70281
18 999,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Autopilotpakke med EV100 autopilot og p70s display

Produktbeskrivelse

Laget for å gi utrolig enkel montering helt uten behov for oppkjøring og kalibrering, som sparer deg for både tid og problemer. Etter installasjon av Evolution slår du den på, og går gjennom noen enkle oppsettssteg før autopiloten er klar til bruk.

"Hemmeligheten" ligger i den nye EV sensor- og computerpakken. Så snart du bruker den vil piloten begynne å "lære seg selv" hvordan den best mulig styrer din båt.

Den nye piloten er summen av Raymarines 30 årige autopiloterfaring, forskning, utviklingsavdeling til FLIR System sammen med  avansert styringsteknologi fra flyindustrien. Evolution AI™ kommer med teknologi som løfter autopilotene og styringsnøyaktigheten opp på et helt nytt nivå.

Evolution AI™ står for et innovativt gjennombrudd som gir en autopilot som hele tiden føler, beregner og tilpasser seg forholdene for å gi maksimal ytelse og nøyaktighet. Så - uansett fart og sjøforhold vil piloten holde seg stødig på kurs. 

I esken

  • Raymarine EV1-sensor
  • Raymarine p70s display
  • Raymarine ACU-100 kurskomputer med 9-akset kompass
  • Raymarine Evolution kabelkit med 2x T-stykke, 1x strømkabel, 2x endeterminator, 1x 5-veis forgreningskobling, 1x 5m backbone-kabel, 1x 1m spurkabel
  • Brukerveiledninger, monteringsanvisninger, etc.

Det er ikke behov for rorgiver med denne autopilotpakken. For båter som er halvplaner anbefales å benytte autopilot med rorgiver.

Tekniske spesifikasjoner

Autopilotintegrering No