Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Raymarine

Raymarine Evolution autopilot EV100 for ratt (uten display)

Varenummer T70248
18 999,–
inkl. mva
Bestillingsvare
Autopilotpakke med rattmontert drivenhet. Leveres uten display.

Produktbeskrivelse

Pilotpakke uten p70 display bruker kartplotteren som display, og krever nyere Raymarine kartplottere som A-, C- E-. eS, eller Axiom serien, kartplotter i Seatalkng-nettverk og nyeste software.

Raymarine Evolution EV100 leveres med rattmontert drivenhet for seilbåter, Raymarine ACU-100 kurskomputer, Raymarine EV-1 9-akset kompass og Evolution kabelsett

Evolution autopiloter er laget for å gi utrolig enkel montering og helt uten behov for oppkjøring og kalibrering, og sparer deg for tid og problemer. Etter installasjon av Evolution slår du den på går du gjennom noen enkle oppsett, og dermed er du klar - enkelt og greit.

"Hemmeligheten" ligger i Evolution EV sensor- og computerpakken. Så snart du begynner å bruke den vil den begynne å lære hvordan den best styrer din båt, uten at du behøver å endre innstillinger manuelt.

Pilotpakken er et resultat av Raymarines 30-årige autopiloterfaring, forskning og utviklingsavdelingen til FLIR Systems og avansert styringsteknologi fra flyindustrien. Evolution AI™ kommer med teknologi som løfter autopilotene og styringsnøyaktigheten opp på et helt nytt nivå.

Evolution AI™ står for et innovativt gjennombrudd som gir en autopilot som hele tiden føler, beregner og tilpasser seg forholdene for å gi maksimal ytelse og nøyaktighet. Så - uansett fart og sjøforhold vil piloten holde seg stødig på kurs.

I esken

  • Raymarine Evolution EV1 kompass/sensorenhet (E70096)
  • Raymarine ACU100 kurscomputer (E70098)
  • Raymarine ST4000 mk2 drivenhet for ratt (E12093)
  • Raymarine Evolution kabelkit (R70160)
    Settet inneholder: 2x T-stykke, 1x strømkabel, 2x endeterminator, 1x 5-veis forgreningskobling, 1x 5m backbone-kabel, 1x 1m spurkabel
  • Brukerveiledninger, monteringsanvisninger, etc.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Raymarine
Grensesnitt NMEA 2000, SeaTalkng
Tilkoblinger Rorgiver, Strøm, Driverenhet, Jord
Utgangseffekt 7A
Utgangseffekt, clutch Ingen
Autopilotintegrering No
Båttype Seilbåt
Inkludert betjeningsdisplay Nei
Driftsspenning 12V
Inkludert drivenhet Ja
Type styring Ratt