Raymarine ClearCruise AR200 pakke med CAM 210

Legg i ønskelisten Raymarine
Pris
13 999,-
ClearCruise AR200 gir Raymarines Axiom multifunksjonsskjermer utvidet sikt på vannet, og lar brukere av Axiom-kartplottere ta smartere valg med navigasjonsobjekter overlagt direkte på skjermen
Varenummer
T70452
Bestillingsvare

Varen er normalt ikke på lager. Når vi mottar din bestilling, vil vi bestille varen fra leverandøren.

For leveringstid, kontakt oss på telefon 69 25 09 60, på epost seatronic@seatronic.no eller via kontaktskjemaet under.

Raymarine ClearCruise AR samler inn posisjon og data om andre båter og navigasjonsobjekter via AIS, samt data båtens sensorer, og legger det oppå et videobilde fra IP-kamera. Teknologien er kjent som "augmented reality" eller "utvidet virkelighet", og finnes blant annet i visiret til piloter på jagerfly.

ClearCruise AR gir Raymarines Axiom multifunksjonsskjermer utvidet sikt på vannet, og lar brukere av Axiom-kartplottere ta smartere valg med navigasjonsobjekter overlagt direkte på skjermen.

For å benytte ClearCruise AR, trengs en Axiom-kartplotter, et IP-kamera (f.eks. Raymarine CAM 210), en kamerastabilisator og tilkoblingskabler. Operativsystemet Axiom-kartplotteren må i tillegg være oppgradert til LightHouse versjon 3.7.

Ta smartere valg

Se kritiske navigasjonsobjekter direkte i videobildet. AIS-utstyrte fartøy og navigasjonshjelp blir tydelig identifisert med detaljert grafikk i dynamiske videobilder i sanntid.

Identifiser og reager på trafikk i nærheten

Fargekodede merker gir umiddelbar identifisering, status og risikovurdering av AIS-mål. ClearCruise AR gir sikker identifisering av fartøy med AIS på horisonten.

Forstå komplekse navigasjonssituasjoner

Større kartobjekter identifiser for umiddelbar gjenkjennelse og varsling. ClearCruise AR-teknologien viser deg visuelt hvor lagrede rutepunkter og merker befinner seg.

Se rutepunkter i den virkelige verden

Visualisér merker og rutepunkter i nærheten for enkel navigasjon. ClearCruise AR-teknologien gjør det enkelt å skille ut bøyene som markerer grenser for sikker kurs i for eksempel disig vær eller tåke.

I esken

  • Raymarine CAM210 IP-kamera
  • Raymarine AR200 IP-kamera stabiliseringsmodul
  • Raynet (hunn) til RJ45 (hann) kabel, 10 meter
  • Hovedkabel, 1 meter
  • SeaTalkNG T-stykke

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.