Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Raymarine

Raymarine AR200 ClearCruise AR kamerastabilisator

Varenummer E70537
6 749,–
inkl. mva
Bestillingsvare
ClearCruise AR-stabilisator til IP-kameraene CAM 210, CAM 220 og CAM 300.

Produktbeskrivelse

Raymarine ClearCruise AR samler inn posisjon og data om andre båter og navigasjonsobjekter via AIS, samt data båtens sensorer, og legger det oppå et videobilde fra IP-kamera. Teknologien er kjent som "augmented reality" eller "utvidet virkelighet", og finnes blant annet i visiret til piloter på jagerfly.

ClearCruise AR gir Raymarines Axiom multifunksjonsskjermer utvidet sikt på vannet, og lar brukere av Axiom-kartplottere ta smartere valg med navigasjonsobjekter overlagt direkte på skjermen.

For å benytte ClearCruise AR, trengs en Axiom-kartplotter, et IP-kamera (f.eks. Raymarine CAM 210), kamerastabilisatoren og tilkoblingskabler.

Ta smartere valg

Se kritiske navigasjonsobjekter direkte i videobildet. AIS-utstyrte fartøy og navigasjonshjelp blir tydelig identifisert med detaljert grafikk i dynamiske videobilder i sanntid.

Identifiser og reager på trafikk i nærheten

Fargekodede merker gir umiddelbar identifisering, status og risikovurdering av AIS-mål. ClearCruise AR gir sikker identifisering av fartøy med AIS på horisonten.

Forstå komplekse navigasjonssituasjoner

Større kartobjekter identifiser for umiddelbar gjenkjennelse og varsling. ClearCruise AR-teknologien viser deg visuelt hvor lagrede rutepunkter og merker befinner seg.

Se rutepunkter i den virkelige verden

Visualisér merker og rutepunkter i nærheten for enkel navigasjon. ClearCruise AR-teknologien gjør det enkelt å skille ut bøyene som markerer grenser for sikker kurs i for eksempel disig vær eller tåke.

Tekniske spesifikasjoner