Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Solo Stove

Ranger værfast trekk til Solo Stove Ranger bålbanne

Varenummer STOVE1010
620,– 399,–
inkl. mva
På lager
Ranger værfast trekk beskytter din Solo Stove Ranger bålbanne mot regn, snø, støv, løv og vind. Laget av solid PVC-belagt polyester, og er vanntett. Kan stå ute året rundt, og forlenger levetiden på bålpannen.

Produktbeskrivelse

Dette vanntette, slitesterke trekket er en flott følgesvenn for din Ranger bålpanne, og gjør det enkelt å dekke og beskytte din Solo Stove mot regn, snø, støv, løv og vind. Det sparer deg for tid og krefter med å oppbevare den innendørs når den ikke er i bruk.
Trekket har den perfekte passformen til din Ranger bålpanne, så det skal utrolig mye til for at det blåser av.

Ikke bare er Ranger værfast trekk værbestandig, det er også solid. Trekket er laget av PVC-belagt polyester noe som gjør det 100% vanntett. Dette vil beskytte din bålpanne uansett om det regner, snør eller er sterk vind. Dette trekket vil beskytte bålpannen din året rundt og vil forlenge bålpannens levetid. Bruk trekket mellom hver gang du bruker din Ranger, så er jobben lettere når du skal fyre den opp neste gang.

Trekket har et kuppeltak som støttes av et forsterket 6061 aluminiumsstativ (3 mm tykt). Kuppeltaket forhindrer at vann samles på toppen og ødelegger trekket.

Håndtaket på toppen gjør det lett å ta trekket av og på bålpannen.

Husk å la bålpannen din avkjøles før du setter på trekket. Bruk evt. Ranger lokket (ekstrautstyr) hvis du ønsker at nedkjølingen skal gå noe raskere.
Merk at transport-trekket du får med på kjøpet av din Solo Stove Ranger kun er ment som bruk for transport og innendørs oppbevaring.

  • Høyde 38 cm
  • Diameter: 38 cm
  • Vekt: 400 g

Noen spørsmål og svar

Bør man ha både trekk og lokk til bålpannen?

Trekk og lokk gjør litt samme nytten, de beskytter mot nedbør i bålpannen. Lokket gjør at bålpannen kan brukes som et lite bord når den ikke er i bruk, og er veldig enkelt å legge på. Trekket gjør at hele bålpannen er beskyttet mot vær og vind.

Kan man bruke lokket for å slukke bålpannen?

Lokket skal ikke brukes til å kvele flammene i bålpannen. Lokket kan settes på når det er igjen kun glør.

Må man ta av flammeringen på bålpannen for å bruke lokket?

Nei, det trenger man ikke. Man snur enkelt flammeringen opp ned og legger på lokket. Det samme gjelder også gnistfangeren.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Solo Stove