Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Navionics

Navionics+ Regular sjøkart

Varenummer NAV+REGULAR-SD

Kartområde

1 899,–
inkl. mva
På lager
Elektronisk sjøkart for kartplottere på Micro SD og SD brikke

Produktbeskrivelse

Navionics+ leveres med tilpassede dekningsområder med en alt-i-ett kartløsning. Kartene leveres med detaljrikt innhold for både havområder og innsjøer samt en komplett løsning med avanserte funksjoner for et stort utvalg av kompatible kartplottere. Alt for å hjelpe båtførere med å få mer ut av tiden man er på vannet.

”Navionics har i mange år levert komplette løsninger med verdifulle navigasjonsfunksjoner for båtførere, fiskere og seilere rundt om i verden. Disse oppdateringene gjør det enklere enn noengang tidligere for båtførere å utforske både kjente og ukjente steder med fantastiske kart”, forteller Marcello Albanese hos Navionics. ”Båtførere kan med dette fortsette å ta del av samme kvalitative innhold og premiumfunksjoner som tidligere, som høyoppløste skyggerelieffskart for å få en tryggere navigasjonsopplevelse – uansett om man er langt til havs eller ute på en innsjø”.

Funksjoner

Sjøkart

Sjøkart er det viktigste navigasjonshjelpemiddelet for båtfolk over hele verden. Hvis du leter etter et nøyaktig og grundig kart over innsjøer og marine områder, er sjøkartene fra Navionics ressursen du vil ha ved din side. Bruk kartet til å studere havneplaner og sikkerhetsdybdekonturer, identifisere tidevann og strøm, og lokaliser navigasjonshjelpemidler, marine tjenester i nærheten og mer! Grunnkartet i Navionics+ er tilnærmet likt de vanlige papirkartene, både i klarhet og detaljrikdom.
Navionics har utviklet og beriket sine sjøkart i flere tiår, og er basert på data fra både offisielle kartverk – inkludert oppdateringer (som f.eks «Etterretninger for sjøfarende», fra det norske kartverket), private profesjonelle aktører og båteier, bla via Navionics Community Edits.

SonarChart

Forstå dybder og detaljer på havbunnen med vår innovative undervannskart (baymetrisek kart) med koter på 0,5 m og HD-kvalitet. Perfekt når du ferdes i grunt farvann og for å finne fiskeområder på alle dybder. Ønsker du bedre kart? Ta deg en båttur og bruk SonarChart Live.

SonarChart Live

Lag dine egne kart. Når du kjører over et område kan du lage dine egne 0,5m baymetriske kart, f.eks ved hytta eller favorittfiskeplassen. Her kan du både forbedre områder i de kartene du allerede har eller kartlegge områder som mangler på sjøkartene dine. Dette kan være til stor nytte for fiskere, dykkere eller i områder der sjøbunnen endrer seg over tid - f.eks. ved elveutløp.

Community Edits

Få nyttig informasjon fra andre båteiere i denne nettdugnaden. Her kan du få et eget lokalt informasjonslag med informasjon om alt fra navigasjonstips til interessante steder som restauranter og butikker. Du kan også anbefale Navionics og endre de offisielle dataene i kartet hvis du oppdager at noe ikke stemmer, f.eks at det er satt opp en ny stake eller annet sjømerke.

Daily Updates

Kartene oppdateres kontinuerlig med nytt og endret innhold fra både offisielle kartverk, private profesjonelle aktører og millioner av bidrag fra båteiere. På verdensbasis kan det være så mye som 5000 daglige oppdateringer samlet for alle kartlag. For å gi en litt mer lokal forståelse kan vi nevne at det i løpet av ett år var det nærmere 15 000 oppdateringer på kartet Flekkefjord - Oslo. Et års abonnement er inkludert i prisen

Dock-to-dock Autorouting

Setter automatisk opp en rute fra A til B basert på kartdata og navigasjonshjelpemidler, og gir deg informasjon om distanse, forventet ankomsttid og forventet drivstoff-forbruk. Gir også advarsler om grunt vann og andre «farer» langs ruten.

Avanserte kartfunksjoner

Tilpass kartene til din bruk. Du kan fremheve grunne områder, juster tettheten mellom informasjonen på kartet eller hvis du vet at fisken du vil fange liker seg langs bunnen i et gitt dybdeområde kan du fremheve dette for å finne grunner der.

Litt om innsjøer i Norge

Noen av kartene dekker også innsjøer i Norge (og andre land) innenfor samme kartområde. I Norge inkluderer dette en lang rekke innsjøer, inkludert Mjøsa, Femunden, Randsfjorden og Tyrifjorden og Vansjø.

Når du kjøper et nytt produkt følger det med ett års abonnement på daglige oppdateringer og flere avanserte funksjoner:

GPS Plotter Cards

  • Nedlasting av kartlag
  • Daily Updates – daglige oppdateringer
  • Dock-to-dock Autourouting
  • Avanserte kartfunksjoner
  • Plotter Sync
  • Satelittoverlegg med SonarChart Shading
  • Skyggerelieffskart

Noen funksjoner forutsetter at din kartplotter er kompatibel med avanserte funksjoner, og sjekk at den har den nyeste programvaren. Du finner oversikten over kompatible kartplottere under nedlastinger på denne siden. Aktiver abonnementet online senest to måneder etter kjøp

Har abonnementet løpt ut kan du kjøpe en fornyelse. Dette gjøres direkte fra Navionics som da er avtalepartner, og leveres ikke fra Seatronic. Hvis du ikke fornyer kan du fortsatt bruke kartene og kartlag du allerede har lastet ned.

Kartene leveres på Micro-SD/SD kort. Velg hvilket kartområde du ønsker i nettbutikken, så laster vi det ned på kartbrikken for deg.

Navionics kartene passer til følgende produkter. ( se utvidet info under nedlastninger)

Til Raymarine
a, c, e, G, Gs serien, eS serien, Dragonfly, Element, Axiom, Axiom +, Axiom XL og Axiom Pro serien

Til Simrad
NSS EVO, NSE, NSO, Cruise, Go serien

Til Lowrance
Elite serien, Elite FS, HSD, HDS Live

TIL B&B 
Zeus, Zeus Touch, Vulcan

Navionics+ Regular
Kode Kartområde
NAEU042R Oslo-Trelleborg
NAEU043R Island-Orknøyene
NAEU047R Bottenvika
NAEU078R Oslo-Skagerrak-Haugesund
NAEU079R Sverige Sørøst
NAEU050R Riga og Finskebukten
NAEU051R Lista-Sognefjorden
NAEU052R Svefjorden-Sognefjorden
NAEU053R Trondheim-Tromsø
NAEU071R Norges elver og innsjøer
NAEU077R Danmark og Tyskland nord

Elektronisk sjøkart for kartplottere på Micro SD og SD brikke. Under fanen "Nedlastinger" finner du en oversikt over hvilke plottere som kan benytte disse kartene.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Navionics