Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Navionics

Navionics Platinum+ Large elektroniske sjøkart

Varenummer NPEUL_config
3 790,–
inkl. mva
Ikke på lager
Navionics Platinum+ leveres med tilpassede dekningsområder med en alt-i-ett kartløsning. Platinum+ har de samme funksjonene som Navionics+ med gode og detaljerte sjøkart, og funksjoner som SonarChart (undervannskart), SonarChart Live der du lager egne kart, Community Edits der du deler informasjon med andre båteiere, Dock-to-dock Autorouting og daglige oppdateringer. I tillegg har Platinum+ premiumfunksjoner som Satelittoverlegg med SonarChart Shading, skyggerelieffskart, 3D View og panoramabilder. Et års abonnement er inkludert i prisen

Produktbeskrivelse

Navionics Platinum+ leveres med tilpassede dekningsområder med en alt-i-ett kartløsning. Kartene leveres med detaljrikt innhold for både havområder og innsjøer samt en komplett løsning med avanserte funksjoner for et stort utvalg av kompatible kartplottere. Alt for å hjelpe båtførere med å få mer ut av tiden man er på vannet.

”Navionics har i mange år levert komplette løsninger med verdifulle navigasjonsfunksjoner for båtførere, fiskere og seilere rundt om i verden. Disse oppdateringene gjør det enklere enn noengang tidligere for båtførere å utforske både kjente og ukjente steder med fantastiske kart”, forteller Marcello Albanese hos Navionics. ”Båtførere kan med dette fortsette е ta del av samme kvalitative innhold og premiumfunksjoner som tidligere, som høyoppløste skyggerelieffskart for å få en tryggere navigasjonsopplevelse – uansett om man er langt til havs eller ute på en innsjø”.

Funksjoner

Sjøkart

Sjøkart er det viktigste navigasjonshjelpemiddelet for båtfolk over hele verden. Hvis du leter etter et nøyaktig og grundig kart over innsjøer og marine områder, er sjøkartene fra Navionics ressursen du vil ha ved din side. Bruk kartet til å studere havneplaner og sikkerhetsdybdekonturer, identifisere tidevann og strøm, og lokaliser navigasjonshjelpemidler, marine tjenester i nærheten og mer! Grunnkartet i Navionics+ er tilnærmet likt de vanlige papirkartene, både i klarhet og detaljrikdom.

Navionics har utviklet og beriket sine sjøkart i flere tiår, og er basert på data fra både offisielle kartverk – inkludert oppdateringer (som f.eks «Etterretninger for sjøfarende», fra det norske kartverket), private profesjonelle aktører og båteier, bla via Navionics Community Edits.

SonarChart

Forstå dybder og detaljer på havbunnen med vår innovative undervannskart (baymetrisek kart) med koter på 0,5 m og HD-kvalitet. Perfekt når du ferdes i grunt farvann og for å finne fiskeområder på alle dybder. Ønsker du bedre kart? Ta deg en båttur og bruk SonarChart Live.

SonarChart Live

Lag dine egne kart. Når du kjører over et område kan du lage dine egne 0,5m baymetriske kart, f.eks ved hytta eller favorittfiskeplassen. Her kan du både forbedre områder i de kartene du allerede har eller kartlegge områder som mangler på sjøkartene dine. Dette kan være til stor nytte for fiskere, dykkere eller i områder der sjøbunnen endrer seg over tid - f.eks. ved elveutløp.

Community Edits

Få nyttig informasjon fra andre båteiere i denne nettdugnaden. Her kan du få et eget lokalt informasjonslag med informasjon om alt fra navigasjonstips til interessante steder som restauranter og butikker. Du kan også anbefale Navionics og endre de offisielle dataene i kartet hvis du oppdager at noe ikke stemmer, f.eks at det er satt opp en ny stake eller annet sjømerke.

Daily Updates

Kartene oppdateres kontinuerlig med nytt og endret innhold fra både offisielle kartverk, private profesjonelle aktører og millioner av bidrag fra båteiere. På verdensbasis kan det være så mye som 5000 daglige oppdateringer samlet for alle kartlag. For å gi en litt mer lokal forståelse kan vi nevne at det i løpet av ett år var det nærmere 15 000 oppdateringer på kartet Flekkefjord - Oslo. Et års abonnement er inkludert i prisen

Dock-to-dock Autorouting

Setter automatisk opp en rute fra A til B basert på kartdata og navigasjonshjelpemidler, og gir deg informasjon om distanse, forventet ankomsttid og forventet drivstoff-forbruk. Gir også advarsler om grunt vann og andre «farer» langs ruten.

Avanserte kartfunksjoner

Tilpass kartene til din bruk. Du kan fremheve grunne områder, juster tettheten mellom informasjonen på kartet eller hvis du vet at fisken du vil fange liker seg langs bunnen i et gitt dybdeområde kan du fremheve dette for å finne grunner der.

Navionics Platinum+ har i tillegg disse premium funksjonene:

Satelittoverlegg med SonarChart Shading

Kombinert satelittoverlegg og SonarChart Shading gir en unik oversikt over både land og sjø med bare et blikk på plotteren. Du kjenner igjen bygninger og andre kjennemerker på land, samtidig som du får et unikt perspektiv av undervannstopografien med sjøbunnen i varierende grader av blått. Spesielt nyttig i trange og travle havner, men også for å finne de perfekte fiskeplassene.

Skyggerelieffskart (Relief Shading)

Gjør det enklere å tolke havbunnen. Skyggerelieffskart gir en svært detaljert skyggelegging som kombinerer farge og skygge for å gi en klarere visning av bunnstrukturen enn konturlinjer alene. NB: Dekker den norske kysten, men ikke Sverige eller Danmark.

3D View

Med dynamisk 3D View kan du tilpasse dine kart til å fremheve viktige områder for å øke kunskapen om omgivelsene dine.

Panoramabilder

Finn den perfekte havn. Panorambilder gir deg en bedre forståelse av og følelse for omgivelsene slik at det blir enklere for deg å ta de riktige valgene. Det blir mindre stress når du skal inn i en ny havn og du har sett gode bilder på forhånd. Et bilde kan faktisk si mer enn 1000 ord.

Litt om innsjøer i Norge

Noen av kartene dekker også innsjøer i Norge (og andre land) innenfor samme kartområde. I Norge inkluderer dette en lang rekke innsjøer, inkludert Mjøsa, Femunden, Randsfjorden og Tyrifjorden og Vansjø.

Når du kjøper et nytt produkt følger det med ett års abonnement på daglige oppdateringer og flere avanserte funksjoner:

  • GPS Plotter Cards
  • Nedlasting av kartlag
  • Daily Updates – daglige oppdateringer
  • Dock-to-dock Autourouting
  • Avanserte kartfunksjoner
  • Plotter Sync
  • Satelittoverlegg med SonarChart Shading skyggerelieffskart

Noen funksjoner forutsetter at din kartplotter er kompatibel med avanserte funksjoner, og sjekk at den har den nyeste programvaren. Du finner oversikten over kompatible kartplottere under nedlastinger på denne siden. Aktiver abonnementet online senest to måneder etter kjøp.

Har abonnementet løpt ut kan du kjøpe en fornyelse. Dette gjøres direkte fra Navionics som da er avtalepartner, og leveres ikke fra Seatronic. Hvis du ikke fornyer kan du fortsatt bruke kartene og kartlag du allerede har lastet ned.

Kartene leveres på Micro-SD/SD kort. Velg hvilket kartområder du ønsker i nettbutikken, så laster vi det ned på kartbrikken for deg.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Navionics