Meaco DD8L Junior luftavfukter 220V

Legg i ønskelisten Meaco
Pris
3 899,-
Rotasjonsavfukter, fungerer helt ned mot 1 varmegrad.
Varenummer
MEADD8LJR
I bestilling

Varen er bestilt fra leverandør.

For leveringstid, kontakt oss på telefon 69 25 09 60, på epost seatronic@seatronic.no eller via kontaktskjemaet under.

Mer informasjon
Type avfukterTørkerotor
MonteringGulv
Spenning220V
Med ionefilterNei
TemperaturområdeNed til 0 grader

Eksakt samme maskin som vår bestselger DD8L, men uten ionisering av luften og uten bakteriedrepende belegg på luftfilteret. Som avfukter er disse identiske, bortsett fra at DD8L Junior er billigere.

Viktige funksjoner

 • Absorpsjonsteknologi – ingen kuldemedier, kun tørkerotor
 • Strømforbruk: 330W/630W/650 W, avhengig av hvilken modus som velges
 • Elektronisk hygrostat med fire nivåer - 35%, 40%, 50% eller 60% RH
 • Kan fjerne 8 liter om dagen, noe som tilsvarer en 16 eller 20 liters kompressorbasert avfukter
 • Nytt enklere grafisk kontrollpanel
 • Opptil 80% reduksjon i driftskostnadene
 • Intelligent Meaco kontrollsystem
 • Liten og lett
 • Svært stille i drift
 • Original Meaco merkevare
 • Egnet for leiligheter og opp til et 5 soveroms hus
 • Perfekt for båter / biler / campingvogner / garasjer / kalde kjellere
 • Flott for tørking av klesvask
 • Dimensjoner: (BxDxH) 351 x 188 x 500 mm

Den siste versjonen av Meaco DD8L representerer 8 års utvikling av tørkerotoravfukteren og den aller beste teknologien innen avfukting tilgjengelig i dag. Vi har brukt vår erfaring og like viktig, lyttet til våre kunder, og redefinert det som allerede var en klasseledende avfukter.

Opptil 80% lavere energiforbruk

Det har vært standard innen bransjen for tørkerotoravfuktere å alltid kjøre viften kontinuerlig, uavhengig av den relative fuktigheten. De gjør dette slik at de kan reagere på økninger i relativ fuktighet og begynne å tørke luften igjen. Dette gir en meget nøyaktig avfukting, men som regel er dette unødvenig. Alternativet ved kompressoravfuktere er at avfukteren slår seg av når målet for den relative luftfuktigheten er nådd. Dette sparer energi, men betyr at avfukteren potensielt overser økninger i relativ fuktighet og kan tillate organisk materiale i hjemmet å absorbere fuktighet og mugg kan begynne å vokse.

Energisparing og nøyaktig avfukting kan kombineres.
Meaco DD8L gir den beste mulige løsning. Når målet for den relative luftfuktigheten er nådd fortsetter viften i 5 minutter for å sjekke at alt er ok, og deretter slår den seg av for å spare energi. Tretti minutter senere starter viften igjen og maskinen tester luften i 5 minutter. Dersom den relative luftfuktigheten har økt over det målet som er satt begynner avfukting igjen, hvis den relative luftfuktigheten er ok det går maskinen tilbake i hvilemodus igjen for ytterligere 30 minutter. I en godt forseglet hjem vil dette bety at viften skal kjøre i kun 10 minutter hver time i stedet for 60, slik at den bruker kun 1/6 av strømforbruket i forhold til andre tørkerotoravfuktere.

Ovennevnte er den perfekte balansen mellom å kontrollere fuktigheten og holde kostnadene til et minimum.

Denne Meaco kontrolllogikken er tilgjengelig på Meaco 20L, Meaco DD8L og Meaco DD8L Junior og bare Meaco har tørkerotoravfuktere som gjør dette.

Meaco DD8L er vår bestselgende avfukter fordi;

-den er fantastisk i en leilighet – veldig stillegående, kan tørke tøy, veldig lett å flytte har et pent utseende.
– den egner seg meget godt i båter, campingvogner og kalde kjellere, fordi den arbeider uavhengig av temperatur

DD8L egner seg i hus med opptil 5 soverom.
Fordi en tørkerotorbasert avfukter ikke har noe imot lave temperaturer betyr det at den er perfekt for campingvogn / båt / garasje / kjeller / klassisk bil / bobil / fritidsbolig og verksted om vinteren. Båteiere vil sette pris på mangelen på hjul slik at den ikke ruller rundt.

Ovennevnte eksempler krever vanligvis kontinuerlig drenering slik at tanken ikke trenger å tømmes. 

Hvis strømmen går, vil DD8L begynne igjen i den modusen du forlot den i når strømmen kommer tilbake. De fleste andre avfuktere vil gå inn i standby og vente på at du kommer tilbake for å trykke på en knapp og å slå dem på. Dette er en stort pluss for båteiere da strømmen ofte kan forsvinne i korte perioder i en marina.

Tørkerotoravfuktere trekker høyere effekt enn kompressoravfuktere og mange tror derfor at de bruker mye mere strøm. I det norske klimaet vil den trekke ut vann raskere og er derfor på i kortere tid, spesielt under 15 ° C. Derfor vil den totale mengden energi som brukes være mindre. Vær oppmerksom på at all energi som forbrukes av avfukteren vil bli returnert til rommet som varme, og ved bruk om vinteren er dette en god ting, og er absolutt ikke bortkastet energiforbruk.

DD8L har en klestørkmodus for å tørke vask raskere og for å hindre fuktigheten fra klærne fra å gjøre noen skade i hjemmet.

Et lite poeng våre kunder forteller oss er veldig viktig er at DD8L lar deg velge en stillegående viftehastighet uavhengig av den relative fuktighet som du kanskje ønsker å velge. Dette sikrer at DD8L vil kjøre i stillemodus når du vil ha det absolutt stille, for eksempel om natten.

DD8L slås automatisk av når den interne vannbeholderen er full og beholderen selv har et sprutsikkert deksel for å sikre at du ikke søler når du skal helle vannet vekk.

Vi er veldig stolte av Meaco DD8L og den representerer over 20 år med å lytte til kunder og 8 år med utvikling av tørkerotoravfuktere for det britiske markedet. Det drar nå våre norske kunder full nytte av!

Pressen om Meaco DD8L

Best i test. Beste kjøp. Best Buy. Perfekt avfukter for båt, campingvogn, kald kjeller og til klestørk. Lavt lydnivå. Egen funksjon for klestørk. Gir godt inneklima! Meaco DD8L er lovprist av pressen og av våre kunder.

Obs: Leveres uten dreneringsslange som standard, og denne må derfor kjøpes som tilvalg (se tilbehør).

Nedlastning(er)

Tilbehør
Anbefalte alternativer

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.