Isotherm

Isotherm Classic Compact 80 kjøleaggregat (12/24V)

Varenummer G080
6,699,-
inkl. moms
På lager
Kjøleaggregat for opptil 80 liters kjøleboks eller 25 liters fryseboks.

Produktbeskrivelse

Isotherm Classic Compact 80 er en termostatregulert kjøleenhet som bruker Danfoss/Secop-kompressor til å kjøle ned fordamperen, som du plasserer i kjøle- eller fryseboksen. Luften som flyter rundt fordamperen kjøles ned, og varmen flyttes til kjøleribbene på kompressoren og ventileres vekk.

Kompressoren er svært energieffektiv, hermetisk lukket og benytter en blanding av olje og kjølevæske som bidrar til svært stillegående drift og lite påkjenning på anleggets komponenter, noe som sørger for lang levetid på anlegget.

Kompressoren går på trefaset elektrisk system, som skapes i en liten mikroprosessor. I den samme prosessoren finnes forskjellige funksjoner som kontrollerer flere av enhetens systemer. Dette gjør at anlegget kan ha lavest mulig strømforbruk.

Isotherm Classic Compact 80 leveres med fordamper, termostat, veggfeste og luftkjølt kompressor. Aggregatet kan benyttes på kjølebokser opp til 80 liter, eller fryseboks opp til 25 liter, forutsatt at kjøle- eller fryseboksen er godt isolert og kompressoren er godt ventilert.

Anlegget leveres ferdig fylt og med hurtigkoblinger med tilbakeslagsventil mellom kompressor og fordamper, og er dermed enkelt å montere. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør.

Classic Compact 80 trekker ved 12 volts spenning 0,6A i gjennomsnitt, med makslast på 2,7A.

 

Gjennomsnittlig strømforbruk vil variere med flere faktorer, som hvor godt kjøleboksen er isolert, temperatur rundt boksen eller hvor ofte boksen åpnes.

Spesifikasjoner

Tilbehør

Alternativer