Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Isotherm

Isotherm Classic Compact 2001 kjøleaggregat (12/24V)

Varenummer 2001K
9 699,–
inkl. mva
Få på lager
Kjøleaggregat for opptil 125 liters kjøleboks eller 40 liters fryseboks.

Produktbeskrivelse

Isotherm Classic Compact 2001 er en termostatregulert kjøleenhet som bruker Danfoss/Secop-kompressor til å kjøle ned fordamperen, som du plasserer i kjøle- eller fryseboksen. Luften som flyter rundt fordamperen kjøles ned, og varmen flyttes til kjøleribbene på kompressoren og ventileres vekk.

Kompressoren er svært energieffektiv, hermetisk lukket og benytter en blanding av olje og kjølevæske som bidrar til svært stillegående drift og lite påkjenning på anleggets komponenter, noe som sørger for lang levetid på anlegget.

Kompressoren går på trefaset elektrisk system, som skapes i en liten mikroprosessor. I den samme prosessoren finnes forskjellige funksjoner som kontrollerer flere av enhetens systemer. Dette gjør at anlegget kan ha lavest mulig strømforbruk.

Isotherm Classic Compact 2001 leveres med fordamper, termostat, veggfeste og luftkjølt kompressor. Aggregatet kan benyttes på kjølebokser opp til 125 liter, eller fryseboks opp til 40 liter, forutsatt at kjøle- eller fryseboksen er godt isolert og kompressoren er godt ventilert.

Benyttes aggregatet som kjøleboks, er det mulig å sette på lokk i for- og bakkant på O-fordamperen. Fordamperen som da vil fungere som et fryserrom på ca. 4 liter som holder isbiter og andre frysevarer frosne.

Anlegget leveres ferdig fylt og med hurtigkoblinger med tilbakeslagsventil mellom kompressor og fordamper, og er dermed enkelt å montere. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør.

Classic Compact 2001 trekker ved 12 volts spenning 0,6A i gjennomsnitt, med makslast på 2,7A.

Gjennomsnittlig strømforbruk vil variere med flere faktorer, som hvor godt kjøleboksen er isolert, temperatur rundt boksen eller hvor ofte boksen åpnes.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Isotherm
Driftsspenning 12V, 24V
Fordampertype Liten O-fordamper
Danfoss kompressortype BD35F
Maks boksvolum, frys 40 liter
Vekt 9 kg
Strømsparing Uten strømsparing
Maks boksvolum, kjøl 125 liter