Isotherm

Isotherm Classic Compact 150 kjøleaggregat (12/24V)

Varenummer G150
8,599,- 7,799,-
inkl. moms
På lager
Kjøleaggregat for opptil 150 liters kjøleboks eller 50 liters fryseboks.

Produktbeskrivelse

Isotherm Classic Compact 150 er en termostatregulert kjøleenhet som bruker Danfoss/Secop-kompressor til å kjøle ned fordamperen, som du plasserer i kjøle- eller fryseboksen. Luften som flyter rundt fordamperen kjøles ned, og varmen flyttes til kjøleribbene på kompressoren og ventileres vekk.

Kompressoren er svært energieffektiv, hermetisk lukket og benytter en blanding av olje og kjølevæske som bidrar til svært stillegående drift og lite påkjenning på anleggets komponenter, noe som sørger for lang levetid på anlegget.

Isotherm Classic Compact 150 leveres med fordamper, termostat, veggfeste og luftkjølt kompressor. Aggregatet kan benyttes på kjølebokser opp til 150 liter, eller fryseboks opp til 50 liter, forutsatt at kjøle- eller fryseboksen er godt isolert og kompressoren er godt ventilert.

Anlegget leveres ferdig fylt og med hurtigkoblinger med tilbakeslagsventil mellom kompressor og fordamper, og er dermed enkelt å montere. Kompressoren kan monteres inntil 2 meter unna fordamperen ved hjelp av medfølgende, bøybare kobberrør.

Classic Compact 150 trekker ved 12 volts spenning 0,7A i gjennomsnitt, med makslast på 4A.

Gjennomsnittlig strømforbruk vil variere med flere faktorer, som hvor godt kjøleboksen er isolert, temperatur rundt boksen eller hvor ofte boksen åpnes.

Spesifikasjoner

Tilbehør

Alternativer