Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Isotherm

Isotemp Basic 40L varmtvannsbereder med dobbel sløyfe

Varenummer 604031BD00003
13 999,–
inkl. mva
Få på lager
Isotemp Basic 40 liter varmtvannsbereder i rustfritt stål med to varmesløyfer. 230V/750W. Ø390mm. Med blandeventil og festebraketter.

Produktbeskrivelse

Isotemp Basic 24 liter varmtvannstank med to varmesløyfer (dobbel coil), laget i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Basic-tankene har et ekstra tykt lag med isolasjon mellom stålsylinderne, som sørger for minimalt varmetap og maks effektivitet. Leveres med termostatblandeventil og festebraketter.

De doble varmesløyfene gjør at du kan benytte en ekstern vannvarmer i tillegg til motorens kjølvann.

Festebrakettene gjør monteringen enkel, og de kan roteres individuelt 360 grader. Tanken kan monteres både horisontalt og vertikalt, pass bare på at koblingene vender nedover slik at tanken kan tømmes.

Isotemp Slim har en ekstra lang sløyfe for motorens kjølevann. Dette gir bedre utnyttelse av varmen, og raskere oppvarming av vannet. I tillegg til kjølevannssløyfen, har den et 230V varmeelement til bruk når du er koblet til landstrøm – eller ved bruk av inverter. Varmeelementet er utformet for å også varme vannet på bunnen av tanken.

Merk at det kan være bilder av varmtvannsberedere i andre størrelser, og at de doble varmesløyfene ikke er med på bildene.

Spesifikasjoner

  • Vekt: 16 kg
  • Inntak kaldtvann: 1/2"
  • Uttak varmtvann: 1/2"
  • Inntak kjølevann fra motor: 1/2"
  • Uttak kjølevann til motor: 1/2"

Isotemp vs Isotherm

En del av kundene våre opplever at det kan være litt forvirrende med Isotemp og Isotherm. I dag er dette to merkevarer plassert under en felles "Isotherm-paraply".

Isotherm er merkevaren for kjøleprodukter, som kjølekap, kjølebokser, frysere og isbitmaskiner.

Isotemp er først og fremst varmtvannstanker.Merk at en del eldre Isotemp-produkter, inkl. reservedeler kan være navngitt som Isotherm eller benytte begge merkevarenavn.

Både Isoteherm og Isotemp er i dag en del av Indel Webasto Marine.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Isotherm
Effekt 750W
Isolasjonsmateriale Polyuretanskum
Maksimalt arbeidstrykk 7 bar
Materiale, tank Syrefast stål 316
Yttermateriale Rustfritt stål 304
Lengde 640 mm
Høyde 395 mm
Bredde/Ø 395 mm
Kapasitet (Liter) 40 liter