Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Havneguiden 1 - Svinesund til Langesund

Varenummer HAVN1
719,–
inkl. mva
Få på lager
Inneholder beskrivelser av 400 natur- og gjestehavner fra Svinesund til Langesund, og er den nyeste og mest oppdaterte havneguiden over Østlandet. Hver havn beskrives med detaljert kartskisse, helikopterbilde, beskrivende tekst og en faktaboks. 6. utgave.

Produktbeskrivelse

6. utgave av Havneguiden 1 beskriver ca. 400 havner mellom Svinesund og Langesund. Hver havn blir presentert med et eget Havneguidekart, flyfoto, beskrivende tekst og en faktaboks med nøkkelinformasjon. Teksten er delt i to: Den maritime delen beskriver havnen, innseilingen og eventuelle spesielle forhold. I noen tilfeller omtales mer enn én havn på samme oppslag. 

Du får også vite hva slags fortøyning som er aktuell, så du kan være forberedt ved ankomst. Den generelle teksten forteller om stedets og omgivelsenes særtrekk og historie, og om hva dere kan se, gjøre og oppleve når dere kommer dit. Der hvor det passer sånn, har vi også forøkt å peke på ting dere kan lure på, og kanskje finne ut mer om selv. Nysgjerrighet er bra å ha med på tur!

På havnekartene finner du flere detaljer enn på vanlige sjøkart og kartplottere. Her er det i tillegg markert hvor det er best å fortøye, hva slags fortøyning som brukes og hvor bildet er tatt fra. Flybildene med markeringer gir deg rask oversikt over havnens omgivelser, fasiliteter, innseilingsleder, farer og fortøyningsmuligheter.

Sommeren 2019 dekker Havneguidene et område som strekker seg fra Arholma nord for Stockholm til Kirkenes lengst nordøst i Norge. I Havneguideserien finnes også guider som dekker Danmark, Tyskland, Polen, Slovenia, Kroatia, Montenegro, Albania og Hellas. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

Forfattere: Hanne Engesvik, Jørn Engesvik

Tekniske spesifikasjoner

Type Havneguide
Forfatter Hanne Engevik, Jørn Engevik