Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin Navionics+ Regular elektroniske sjøkart

Varenummer NSEUR_config
1 649,– 1 499,–
inkl. mva
Ikke på lager
Garmin Navionics+ er detaljerte sjøkart for en rekke Garmin kartplottere. Kartene tilbyr Garmins beste sjøkartopplevelse for både motorbåtførere, seilere og fiskere, og leveres med et stort utvalg verktøy som hjelper deg med å navigere smartere og enklere. Grunnkartet er tilnærmet likt de vanlige papirkartene, i tillegg har du innovative undervannskart, automatisk rutekalkulering, deling av informasjon med andre brukere og daglige oppdateringer. 1 års abonnement er inkludert.

Produktbeskrivelse

Garmins nye sjøkart Garmin Navionics+ forener det beste fra to verdener; Garmins Bluechart og Navionics. Kartene er det beste alternativet til din nye Garmin kartplotter, og vil også være en stor oppgradering for kompatible Garmin kartplottere. Mer om det lenger nede. Merk at det ikke gis pant for Bluechart kart ved kjøp av Garmin Navionics+.

"Garmin Navionics+ tilbyr vår beste sjøkartopplevelse, kartene er fullspekket med funksjoner og kommer til å revolusjonere navigeringen for både motorbåtførere, seilere og fiskere", forteller Dan Bartel hos Garmin. "Med nye dekningsområder kan man kjenne seg trygg uansett hvor man befinner seg".

Kartplotteren din får et helt nytt utseende

Garmin Navionics+ sjøkart leveres med tilpassede dekningsområder med en alt-i-ett kartløsning. Kartene leveres med detaljrikt innhold for både havområder og innsjøer samt en komplett løsning med avanserte funksjoner for et stort utvalg av kompatible kartplottere. Alt for å hjelpe båtførere med å få mer ut av tiden man er på vannet.

Sjøkart i nytt design

Garmin Navionics+ leveres med et helt nytt utseende, er fargesterke og med en større detaljerikdom enn tidligere, og gir en mer intuitiv presentasjon og opplevelse når man navigerer, både ute på havet og på innsjøer. Dybdebildet under båten vises krystallklart, og man får en tydelig presentasjon av sjømerker og annet som befinner seg rundt båten.

Se under vann

Forstå dybder og detaljer på havbunnen med våre innovative undervannskart (baymetrisek kart) med koter på 0,5 m. Perfekt både til fiske og navigasjon. Med høyoppløselig skyggelegging av dybdeområder kan du velge opptil ti fargelagte alternativer og raskt vise de angitte måldybdene. Med funksjonen for skyggelegging av grunt vann kan du skyggelegge på brukerdefinert dybde for å få et klarere bilde av grunt vann du bør unngå.

ActiveCaptain-felleskapet

Få nyttig informasjon fra andre båteiere i denne nettdugnaden. Her finner du nyttige interessepunkter som marinaer, ankerplasser, farer, bedrifter med mer. Det er også mulig å legge ut og hente opp bilder på appen. Få anbefalinger fra båtfolk som har førstehåndserfaring med det lokale miljøet. Garmin Quickdraw-felleskapet gjør det også mulig å dele Quickdraw Contours-kartdata, slik at du kan laste ned data som andre båtfolk har delt og overføre det til kartplotteren.

Daglige kartoppdateringer

Kartene blir stadig forbedret med nytt og oppdatert innhold – så mange som 5000 oppdateringer gjøres hver dag. Det medfølgende ettårige abonnementet gir deg tilgang til daglige kartoppdateringer via ActiveCaptain-appen for smarttelefoner og nettbrett.

Auto Guidance+

Garmins nye sjøkart leveres med Auto Guidance+, automatisk ruteplanlegging som nå er raskere og med større detaljerikdom enn tidligere. Når man har valgt destinasjon beregner Auto Guidance+ funksjonen turen med en rekke ulike faktorer i beregning av rute; høyde, sjøkartsdata, populære ruter og ønsket dybde. Deretter gis det forslag til rute som man kan følge helt frem til reisemålet. Merk at Auto Guidance+ kun er beregnet for ruteplanlegging og erstatter ikke sikker navigasjon.

Se det på din måte

Tilpass visningen med ulike kartlag og overleggskombinasjoner.

Litt om innsjøer i Norge

Noen av kartene dekker også innsjøer i Norge (og andre land) innenfor samme kartområde. I Norge inkluderer dette en lang rekke innsjøer, inkludert Mjøsa, Femunden, Randsfjorden og Tyrifjorden og Vansjø.

Seatronic leverer Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+ kart på MicroSD/SD-kort

Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+ er kompatible med mange av Garmins kartplottere, inkludert GPSMAP 8400/8600, GPSMAP 8700 BB, GPSMAP 7x3/9x3/12x3, GPSMAP 10x2/12x2, GPSMAP 7x2/9x2/12x2 PLUS, ECHOMAP™ Ultra, ECHOMAP UHD-serien (med unntak av ECHOMAP UHD 62cv) og kommende modeller. Gjelder også de samme variantene der de er beregnet for Volvo. Eldre kartplottere, som GPSMAP 7x2-serien, vil fortsatt ha tilgang til oppdaterte Garmin Bluechart g3-sjøkart via nedlasting eller microSD-kort.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin