Garmin GSD 25 ekkoloddmodul

Legg i ønskelisten Garmin
Pris
7 599,-
ekte tokanals CHIRP på 1 kW pluss CHIRP SideVü og ClearVü-søkeekkolodd
Varenummer
GSD25
Bestillingsvare

Varen er normalt ikke på lager. Når vi mottar din bestilling, vil vi bestille varen fra leverandøren.

For leveringstid, kontakt oss på telefon 69 25 09 60, på epost seatronic@seatronic.no eller via kontaktskjemaet under.

Førsteklasses CHIRP- og søkeekkoloddmodul 

Førsteklasses ekstern nettverksløsning for ekkolodd. Inkluderer ekte tokanals CHIRP på 1 kW pluss CHIRP SideVü og DownVü-søkeekkolodd for havets klareste bilder (svingere selges separat). Gir seriøse sportsfiskere enestående funksjonalitet for fiske- og bunnsporing.Hjelper med å skille mellom små fisk og fiskestimer på viktige fiskedybder.

Dybder ned til 1500 meter

GSD 25 førsteklasses ekkoloddmodul er en ekstern nettverksløsning som gir enestående funksjonalitet for fiske- og bunnsporing. Løsningen sørger for tokanals CHIRP på 1 kW pluss Garmin CHIRP DownVü og SideVü-søkeekkolodd med havets klareste søkeekkoloddbilder. Bildene som sendes til den kompatible Garmin-kartplotteren har måldetaljer så klare og presise at du faktisk kan skille mellom små fisk og fiskestimer på viktige fiskedybder ned til 1500 meter.

Ekte tokanals CHIRP på 1 kW

CHIRP er den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP er et akronym for Compressed High-Intensity Radiated Pulse. For deg innebærer det mye bedre måloppløsning, klarhet og skarphet enn noen andre ekkoloddsystem. Å ha Garmins ekte tokanals CHIRP på1 kW som ditt tradisjonelle ekkolodd gjør at du kan justere CHIRP-frekvensene til lav/medium, lav/høy, medium/høy for å optimalisere ytelsen til ekkoloddet ytterligere. Svinger selges separat.

Sjøens klareste ekkoloddbilder

Ved hjelp av CHIRP-teknologien kan DownVü- og SideVü-søkeekkoloddet ytterligere forbedre oppløsningen, objektsepareringen og klarheten til bildene av fisk og strukturer som passerer under og ved siden av båten. Den er innebygd i våre nye GPSMAP xsv-kombinasjoner og GSD 25 Premium ekkoloddmodulen og bruker 1 svinger for tradisjonelle CHIRP HD-ID-ekkolodd og CHIRP DownVü og SideVü-søkeekkolodd. Svinger selges separat.

Produkter fra samme produsent

Her kan du betale med kort, få faktura, betalingsutsettelse eller avbetaling gjennom Klarna.