Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin GSD 25 ekkoloddmodul

Varenummer GSD25
10 999,–
inkl. mva
Bestillingsvare
ekte tokanals CHIRP på 1 kW pluss CHIRP SideVü og ClearVü-søkeekkolodd

Produktbeskrivelse

Førsteklasses CHIRP- og søkeekkoloddmodul 

Førsteklasses ekstern nettverksløsning for ekkolodd. Inkluderer ekte tokanals CHIRP på 1 kW pluss CHIRP SideVü og DownVü-søkeekkolodd for havets klareste bilder (svingere selges separat). Gir seriøse sportsfiskere enestående funksjonalitet for fiske- og bunnsporing.Hjelper med å skille mellom små fisk og fiskestimer på viktige fiskedybder.

Dybder ned til 1500 meter

GSD 25 førsteklasses ekkoloddmodul er en ekstern nettverksløsning som gir enestående funksjonalitet for fiske- og bunnsporing. Løsningen sørger for tokanals CHIRP på 1 kW pluss Garmin CHIRP DownVü og SideVü-søkeekkolodd med havets klareste søkeekkoloddbilder. Bildene som sendes til den kompatible Garmin-kartplotteren har måldetaljer så klare og presise at du faktisk kan skille mellom små fisk og fiskestimer på viktige fiskedybder ned til 1500 meter.

Ekte tokanals CHIRP på 1 kW

CHIRP er den mest avanserte ekkoloddteknologien som er tilgjengelig for fisking og båtkjøring. CHIRP er et akronym for Compressed High-Intensity Radiated Pulse. For deg innebærer det mye bedre måloppløsning, klarhet og skarphet enn noen andre ekkoloddsystem. Å ha Garmins ekte tokanals CHIRP på1 kW som ditt tradisjonelle ekkolodd gjør at du kan justere CHIRP-frekvensene til lav/medium, lav/høy, medium/høy for å optimalisere ytelsen til ekkoloddet ytterligere. Svinger selges separat.

Sjøens klareste ekkoloddbilder

Ved hjelp av CHIRP-teknologien kan DownVü- og SideVü-søkeekkoloddet ytterligere forbedre oppløsningen, objektsepareringen og klarheten til bildene av fisk og strukturer som passerer under og ved siden av båten. Den er innebygd i våre nye GPSMAP xsv-kombinasjoner og GSD 25 Premium ekkoloddmodulen og bruker 1 svinger for tradisjonelle CHIRP HD-ID-ekkolodd og CHIRP DownVü og SideVü-søkeekkolodd. Svinger selges separat.

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin