Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin GPSMAP 923xsv 9" kartplotter med ekkolodd

Varenummer 02366-02
20 799,– 16 999,–
inkl. mva
På lager
Garmin GPSMAP 923xsv er en 9" kartplotter med touchskjerm, og innebygd CHIRP-ekkolodd som avhengig av svingervalg støtter SideVü og ClearVü. WiFi, Bluetooth, NMEA 2000 og NMEA 0183. Sailassist funksjoner. Styring av autopilot og lyd er mulig. AIS, radar, Panoptix-ekkolodd, visning av motordata og kameraer som tilleggsutstyr. Perfekt for båteiere som ønsker en multifunksjonsskjerm som kan bygges ut til en maritimt Garmin-system, som kan styres fra båten eller land. Svinger til ekkoloddet og kart bestilles i tillegg.

Produktbeskrivelse

Garmin GPSMAP 923xsv er en brukervennlig 9" kartplotter og ekkoloddkombinasjon med touch-skjerm, men fungerer også som en multifunksjonsskjerm som kan integreres sømløst i et maritimt Garmin-system. 

Få bedre oversikt fra førerposisjonen med Garmin GPSMAP 923xsv-kartplotter, med sitt slanke design. Den 9-tommer store skjermen har vesentlig høyere oppløsning enn forrige generasjons berøringsskjerm, i tillegg til nesten dobbelt så rask prosessorhastighet. Sømløs integrering i Garmins maritime system - med støtte for valgfrie Garmin Navionics+, og Vision+, BlueChart G3 og G3 Vision kart, og Auto Guidance-teknologi for å hjelpe deg med å komme dit du trenger. Bygg ditt marine system enkelt -fra kompatible ekkolodd og autopiloter til radar, kameraer og multimedia -ved hjelp av bla NMEA 2000 og NMEA 0183 nettverkstilkobling, Støtter J1939, som er en standard for overføring av data fra motorer, og Garmin Marine Network.

Egenskaper

 • Internlagring for inntil 5000 veipunkter og 100 ruter
 • Logger 50000 punkter og 50 lagrede spor
 • Kartbrikke: 2x microSD-kort (maks 32GB)
 • Kan enkelt integreres med flere motorer
 • Koble til favorittenhetene dine fra tredjeparter
 • Bygg enkelt opp det maritime systemet ditt med det beste innen nettverkstilkobling
 • Kompatibel med premium sjøkart for det beste innen Garmin-navigasjon
 • Se hva som befinner seg under båten din, med innebygde ekkoloddfunksjoner (svingere selges separat)
 • Planlegg og administrer den maritime opplevelsen din, uansett hvor du befinner deg

Garmin marine network

Hvis du har flere Garmin-enheter i båten, kan du dele informasjon mellom dem, som kartdata, brukerdata, radar og kameraer.

NMEA2000 og NMEA0183-nettverk

Koble til autopilot, digital switching, værmeldinger, FUSION lydanlegg via FUSION-Link, VHF, AIS og mer fra én og samme skjerm.

Active Captain-appen

Innebygd Wi-Fi gir deg tilgang til den kostnadsfrie alt-i-ett-appen ActiveCaptain, slik at du kan håndtere båtopplevelsen nesten overalt. Den skaper en enkel, men kraftig forbindelse mellom en kompatibel mobil enhet og Garmin-kartplotteren, sjøkart og båtfellesskapet. Uansett hvor du er, har du ubegrenset tilgang til kartografien din, mulighet til å kjøpe nye sjøkart og tilgang til Garmin Quickdraw Contours-fellesskapet. Hold deg oppdatert med smartvarsler på kartplotterskjermen. Du kan også planlegge en tur eller gjøre fiskeforberedelser i en innsjø, og ActiveCaptain synkroniseres automatisk med kartplotteren. Du kan til og med få varsler om programvareoppdateringer og bestemme når du vil laste dem ned til enheten din.

OneHelm

Garmins OneHelm gjør båtens multifunksjonskjerm til et kommandosenter, OneHelm åpner for digital switching, styring av belysning og stabilisering direkte fra kartplotteren.

Innebygde SailAssist-funksjoner

For å gi deg et konkurransefortrinn har kartplotteren din en veiledningsside før kappseilas som viser den virtuelle startstreken, samt datafelter som viser kurslinjer, tid igjen før start og en tidtaker for kappseiling, som kan synkroniseres mellom alle de nettverkstilkoblede Garmin GPS-produktene dine. I tillegg støttes andre seilefunksjoner, for eksempel en forbedret vindrose, styrekurs og linjer for kursen over land, satt kurs og avdrift, data om faktisk og relativ vind med mer.

Ekkolodd

Garmin GPSMAP 923 xsv har innebygget 1kW CHIRP ekkolodd med støtte for ClearVü og SideVü søke-ekkolodd som gir klare bilder av fisk eller bunnstruktur. Ønsket giver bestilles i tillegg..

Panoptix

Alle GPSMap karplottere er kompatible med givere til PanoptixTM all-seeing ekkolodd. Panoptix er et utmerket verktøy til planlegging før du kaster ut sluken. Du ser detaljerte og lett forståelige ekkoloddbilder med i sanntid av bunnstruktur og svømmende fisk rundt hele båten på en avstand på opptil 61 meter, selv når båten ligger i ro.

Integrert ANT-teknologi

Koble kartplotteren til for eksempel Garmin Quatix-klokker, gWind trådløse svingere eller GNX Wind vindinstrumenter, samt Garmins trådløse fjernkontroller.

J1939-tilkobling

Støtter tilkobling til en rekke forskjellige motorer (inkludert Yamaha) for visning av motordata på kartplotteren.

Valg av svinger

Velg en svinger eller svingere som passer til ditt behov, og budsjett. For å utnytte SideVü og ClearVü teknologiene trenger du en gjennomgående giver eller en hekkgiver som støtter dette. En giver for innvendig montering vil kun støtte tradisjonel CHIRP. Garmin GPSMAP 923xsv har en 12-pin svingerport. Se aktuelle svingere under «Tilbehør».

Ekkolodds maksimale dybde

Ekkolodd er ofte oppgitt med en maksimal dybde fra produsenten, det er den du finner under spesifikasjoner. Denne er ofte teoretisk, eller forutsetter perfekte forhold som helt rent ferskvann og hard bunn - og en svinger som minimum har de samme spesifikasjonene som selve ekkoloddet eller ekkoloddmodulen. 
Under normal bruk vil saltinnhold, urenheter, bunnforhold, strøm, båtens hastighet og ikke minst svingerens plassering og kvalitet spille en stor rolle. I praksis er den maksimale måledybden vesentlig mindre, dette gjelder alle produsenter.
Som et eksempel vil vi si at en kartplotter meg oppgitt dybde på 350 m (i ferskvann) i praksis vil ha en effektiv dybde på 200-250 m i saltvann, og realistisk se fisk på 100-150 m. En bedre, og mer kostbar, svinger vil gi et bedre resultat, både i form av bedre dybde og mindre støy.
Denne kartplotteren har en teknologi som gjør at man får videolignende ekkoloddbilder av fisk og havbunn. Da vil vi si at de har en praktisk dybde i saltvann på 20-80 m under normale til perfekte norske forhold. I ferskvann vil det være noe høyere. Her kan du se skipsvrak, hav-vegitasjon, hummerteiner og  fiskestimer.
Basert på erfaringer i norske farvann vil vi si at ekkoloddet på denne modellen har en realistisk maksimaldybde på ca 200 meter med Chirp, og ca 25 meter med en UHD SideVü giver. Panoptix LiveScope gir enda bedre bilder opp til 30 m, men ofte mindre.

I esken

 • GPSMAP 923xsv kartplotter
 • Strømkabel
 • Bøylefeste med knotter
 • Innbyggingssett med tetning
 • Beskyttende deksel
 • Klipsdeksler for kantdel
 • Dokumentasjon

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin
Automatisk ruteforslag Ja
Autopilotintegrering Ja
Driftsspenning 12V, 24V
Dybdeområde (opptil) 1500 meter
Ekkolodd utgangseffekt 1000W
Støttede frekvenser 83/200, CHIRP, 70-200, 260/455/800/1000/1200
Ekkoloddtyper CHIRP, ClearVü, SideVü, Panoptix
Alternativer for fjernstyring App på telefon/nettbrett, Kablet, Trådløst
GPS-type 10 Hz
HDMI-utgang No
IP-klasse IPX7
Kartbrikke-format MicroSD-kort (SD-adapter medfølger)
Karttype Bluechart g3, Bluechart g3 Vision, Garmin Navionics+, Garmin Navionics Vision+
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon Ja
Skjermoppløsning 1280x720
Skjermstørrelse 9"
Støtte for kamera Analogt, IP/nettverkskamera
Vekt 1,6 kg
Video Inn/ut
Ytre mål 233 x 162 x 76 mm
Betjening Touch
Kan kobles til Ekstern ekkoloddmodul, AIS, Flere skjermer, Radar
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd
Grensesnitt Bluetooth, FUSION-Link, Garmin Network, NMEA 0183, NMEA 2000