Garmin

Garmin GMI 20

Varenummer 01140-00
6,799,-
inkl. moms
Ikke på lager
Instrument med 4" fargeskjerm.

Produktbeskrivelse

Instrumentskjermen viser tydelig dybde, hastighet, vind og over hundre maritime og fartøymessige parametre. Stor, lyssterk fargeskjerm på 4 tommer med glasslinse og overflatebehandling mot blendende lys. Enkel å lese på avstand og visningsvinkel på 170 grader. Forbedret lesbarhet om natten med dimmer for bakgrunnsbelysning og alle farger eller det nye fargevalget for rød/svart eller grønn/svart.

Alternativ for innbygging i lav profil eller tilpasset flatmontering

Den digitale maritime instrumentskjermen GMI 20 har en perfekt utforming for både hurtigbåter og seilbåter. Enheten er utformet for å vise dybde, hastighet, vind og over hundre maritime og fartøymessige parametre klart og tydelig. Den har en stor, lyssterk fargeskjerm på 4 tommer med ekstra store tall som er enkel å lese av på avstand, og en visningsvinkel på 170 grader.

Glasslinsen med overflatebehandling forhindrer dugg og skaper større kontraster. Fargevalget med høy kontrast forbedrer lesbarheten i dagslys. Hvis du vil ha bedre synlighet om natten, kan du velge mellom rød/svart, grønn/svart eller det normale fargevalget for nattmodus med dimmerkontroll. Du kan konfigurere skjermene slik at de blar gjennom sider automatisk, slik at du slipper å gjøre noe mer. Dette er spesielt nyttig for sjøfolk, fordi det gjør at du kan installere enheten(e) en rekke steder på båten. Standardprofilene kan tilpasses for hurtigbåt, seilbåt, fiske, drivstoff/motor og flere andre brukerspesifiserte profiler. Strøm tilføres via NMEA 2000®-nettverket.

tillegg har GMI 20 også en tidtaker for kappseiling med nedtelling, opptelling og innebygde lydsignaler. Den inneholder to alternativer for klipsdekselet for kantdel, som gjør at du kan tilpasse GMI 20-enheten til den nye GPSMAP® 500-/700-serien, GPSMAP 8000 Glass Helm-serien eller eldre Garmin-kartplottere.

Spesifikasjoner

Tilbehør