Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin Echomap UHD2 62sv 6" kartplotter med ekkolodd

Varenummer 02679-00
10 599,–
inkl. mva
Bestillingsvare

Garmin Echomap UHD2 62sv er en 6" kartplotter med berøringsskjerm og knappebetjening, ekkolodd i toppklassen med  ClearVü- og SideVü-søkeekkolodd. Støtter Garmin Navionics+ kart. Svinger til ekkoloddet bestilles i tillegg.

Produktbeskrivelse

Garmin Echomap UHD2 62sv er en 6" kartplotter, eller multifunksjonsskjerm om du vil, med berøringsskjerm og knappebetjening, hvor også det innebygde ekkoloddet spiller en viktig rolle. Med en krystallklar, høyoppløst skjerm, både touchskjerm og  knappestyring, og et stor utvalg funksjoner gjør denne plotteren at du vil kjenne farvannene bedre enn lokalbefolkningen. Velg i tillegg kart for det aktuelle området, og en svinger tilpasset båt og behov.


Sjøkart for bеdre navigasjon og fiske

Echomap UHD2 støtter Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+ sjøkartene som gir mulighet for avanserte kartfunksjoner, daglige kartoppdateringer og mer. I tillegg kan man legge inn og navigere til opptil 5000 veipunkter. Echomap UHD2-serien tilbyr en imponerende rask og smidig kartvisning til god hjelp under navigasjon, eller for fiskeren som alltid er klar for neste kast.

Ønskede kart bestilles i tillegg, slik at du kan få det området og de funksjonene du ønsker.  Echomap UHD2 støtter også Bluechart.

I ActiveCaptain felleskapet kan man ta del i lokal kunnskap og informasjon, hvor man via ActiveCaptain-appen sømløst kan oppdatere sjøkartene.

En Wi-Fi-tilkobling mellom kompatible kartplottere gjør det enkelt å dele informasjon, f.eks hvis man har to UHD2 plottere ombord. De kan da dele informasjon fra samme kart og samme giver. WiFi styres fra ActiveCaptain-appen. Merk at WiFi-funksjonaliteten er noe mindre enn det man kan være vant med fra andre kartplottere.

Ekkolodd som gjør deg lokalkjent

UHD2 SV-serien gir deg et tradisjonelt ekkolodd med skarpe og klare bilder, og i tillegg Garmins ClearVü og SideVü ekkolodd-teknologi. Resultatet er at du får kunnskap om bunnforholdene som en lokalkjent, fisken har knapt en sjanse. Levende farger kombinert med høy kontrast gjør det enklere enn noen gang å skille mellom fisk og havbunn.

 • SideVü med CHIRP teknologi gir meget detaljerte bilder i høy oppløsning av strukturer og fisk på begge sidene av båten. SideVü er perfekt for å utforske, og å finne fisk og undervannstrukturer der fisken kan trives.
 • ClearVü med CHIRP teknologi gir et høyfrekvens ekkolodd som gir overraskende klare bilder av det som skjer under båten, både gjenstander, bunnstruktur og fisk.
 • Både SideVü og ClearVü er innebygd i plotteren med støtte for 260/455/800/1000/1200 kHz. De faktiske frekvensen er avhengig av svingeren du velger.
 • Panoptix og LiveScope er Garmins livesonar, eller sanntidssøkeekkolodd. Dette er smått fantastiske ekkoloddteknologier som gir flotte videolignende bilder i sanntid av det som foregår under og rundt båten. Svingeren kan justeres slik at den peker fremover for å se det  som er rundt båten, nedover for å se under den, eller perspektivmodus for å se alt ovenfra i grunt vann. Bildet på LiveScope er så klart at du til og med kan se agnet ditt og skille mellom fiskearter som svømmer under eller rundt båten - opp til 30 m unna under normale forhold. Live-sonar-funksjoner krever tilleggsutstyret Live Scope-system eller en  Panopix-svinger.

CHIRP står til informasjon for Compressed High Intensity Radar Pulse. Der et tradisjonelt ekkolodd sender ut en enkelt frekvens om gangen, med begrenset informasjon, klarhet og oppløsning, vil et CHIRP ekkolodd kontinuerlig sende ut en mengde frekvenser, både høye og lave, og tolke de individuelt. Resultatet et mye klarere, skarpere og detaljert bilde, både av fisk og strukturer under vann.

Av andre funksjoner vil vi nevne AIS-støtte, DSC-støtte – viser posisjonsdata fra DSC-kompatibel VHF-radio, motordata, støtter Fusion-Link-kompatible radioer, og seilfunksjoner/instrumenter. Plotteren er i tillegg kompatibel med Garmins ActiveCaptain-app, trådløs fjernkontroll, og den kan styre Garmins Force Trollingmotor rett på skjermen, legge til ruter og veipunkter, følge spor og annet.

Valg av svinger

Garmin Echomap UHD2 SV-modellene har muligheten til å håndtere en rekke ekkoloddfrekvenser

Valget av svingeren avgjør hvilke frekvenser du i praksis kan benytte. Kort fortalt vil de laveste frekvensene (50-200 kHz) måle de største dybdene, men med begrenset informasjon og detaljnivå. Høyere frekvenser (fra 300 kHz og opp til hele 1200 kHz) vil gi stadig mer detaljerte bilder, men på mindre dybde.

Den (teoretiske) maksimal måledyde avhenger av hvilken svinger som velges og monteringen av denne, saltinnhold i vannet og andre vannforhold og bunnforhold. I praksis er den maksimale måledybden vesentlig mindre, dette gjelder alle produsenter.

"Standardsvingeren» til UHD-sv er en GT54 UHD-TM hekksvinger, men ønsker du å benytte UHD SideVü i saltvann anbefaler vi GT56 UHD-TM. 

Det finnes flere andre kompatible hekkgivere, samt gjennomgående givere. Disse er er mer krevende å montere, men gir ofte bedre ytelse og bedre hvis båten ofte kjøres i høye hastigheter. Merk at mange av giverene har 8-pinskontakter, og trenger derfor den medfølgende adapterkabelen.

Vi vil også vektlegge viktigheten av å følge monteringsanvisningene nøye, både for å oppnå best mulig resultat og å unngå å måtte bore flere hull i båten enn nødvendig.

Nøkkelegenskaper

 • UHD2 SV-serien er kartplotter og ekkolodd med UHD ClearVü og SidVü, perfekt for navigasjon og fiske
 • Inntil 5000 veipunkter, 50 000 punkter i sporlogg, 50 spor og 100 ruter
 • Klar 6-tommers skjerm ned berøringsskjerm og hjelpetaster
 • To UHD2 kan kobles sammen via WiFi
 • ActivCaptain-app med tilgang til kart, oppdateringer og ActiveCaptain-felleskapet
 • 12-pin giverkontakt

Garmin Echomap UHD og UHD2-kartplottere

Garmins serie med Echomap UHD-kartplottere har vokst til en hel liten familie. Alle har selvfølgelig Ultra-High-Definition ekkolodd (UHD), men det kan være forvirrende å se forskjellene. Her er derfor en liten oversikt over hovedforskjellene:
 • UHD-cv: 6 og 7" kartplotter der 6" har tastestyring, mens 7" har berøringsskjerm og hjelpetaster. Tradisjonelt CHIRP og ClearVü-ekkolodd. 5 Hz GPS. 
 • UHD-sv: 7 og 9" kartplotter med berøringskjerm med hjelpetaster, med tradisjonelt CHIRP, SideVü og ClearVü-ekkolodd. 12-pin svingerkontakt.
UHD2-serien har bedre skjermer med høyere oppløsning, spesielt på 9".
 • UHD2-cv: 5 og 7" kartplotter med taster. Tradisjonelt CHIRP og ClearVü-ekkolodd.  4-pin svingerkontakt.
 • UHD2-sv: 6, 7 og 9" kartplotter med berøringskjerm med hjelpetaster, Tradisjonelt CHIRP, SideVü og ClearVü-ekkolodd. 10 Hz flerbånds-GPS. 12-pin svingerkontakt.

I esken

 • Garmin Echomap UHD2 62sv med basekart for hele verden
 • Adapterkabel for 8-pinners svinger til 12-pinners loddeinstrument
 • Strøm/datakabel
 • Vippe-/stangbrakett med hurtigutløsingsholder
 • Innbyggingssett
 • Beskyttende deksel
 • Hardware
 • Dokumentasjon

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin
Automatisk ruteforslag Ja
Autopilotintegrering Ja
Driftsspenning 12V
Ekkolodd utgangseffekt 500W
Støttede frekvenser CHIRP, 260/455/800/1000/1200, 50/77/83/200
Ekkoloddtyper CHIRP, ClearVü, SideVü, Panoptix, LiveScope
GPS-type 10 Hz, GPS, GLONASS, BeiDou
HDMI-utgang No
IP-klasse IPX7
Kartbrikke-format MicroSD-kort (SD-adapter medfølger)
Karttype Garmin Navionics+, Garmin Navionics Vision+
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon No
Skjermoppløsning 800x480
Skjermstørrelse 6"
Vekt 0,8 kg
Ytre mål 20,6 x 13,1 x 6,7 cm
Betjening Knapper og touch
Kan kobles til Ekstern ekkoloddmodul, AIS, Flere skjermer
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd
Grensesnitt FUSION-Link, Garmin Network, NMEA 2000, Wifi