Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Garmin

Garmin Echomap UHD2 52cv 5" kartplotter med ekkolodd

Varenummer 02589-00
5 299,–
inkl. mva
Ikke på lager

Garmin Echomap UHD2 52cv er en 5" kartplotter med knappebetjening, tradisjonelt ekkolodd og ClearVü-søkeekkolodd, samt WiFi for å dele data mellom to Echomap UHD2. Svinger til ekkoloddet bestilles i tillegg.

Produktbeskrivelse

Garmin Echomap UHD2 52cv er en 5" kartplotter, hvor også det innebygde ekkoloddet spiller en viktig rolle. Med en krystallklar, høyoppløst skjerm, knappestyring og et stor utvalg funksjoner er denne kompakte enheten til stor hjelp for fiskeren. Velg i tillegg kart for det aktuelle området, og en svinger tilpasset båt og behov.

Sjøkart for bеdre navigasjon og fiske

Echomap UHD2 støtter Garmin Navionics+ og Garmin Navionics Vision+ sjøkartene som gir mulighet for avanserte kartfunksjoner, daglige kartoppdateringer og mer. I tillegg kan man legge inn og navigere til opptil 5000 veipunkter. Echomap UHD2-serien tilbyr en imponerende rask og smidig kartvisning som gjør det mulig for fiskeren å alltid være klar for neste kast. Echomap UHD2 støtter også Bluechart. Ønskede kart bestilles i tillegg, slik at du kan få det området og de funksjonene du ønsker.

I ActiveCaptain felleskapet kan man ta del i lokal kunnskap og informasjon, hvor man via ActiveCaptain-appen sømløst kan oppdatere sjøkartene.

En Wi-Fi-tilkobling mellom kompatible kartplottere gjør det enkelt å dele informasjon, f.eks hvis man har to UHD2 plottere ombord. De kan da dele informasjon fra samme kart og samme giver.WiFi styres fra ActiveCaptain-appen.

Ekkolodd som gjør deg lokalkjent

UHD2-serien gir deg et tradisjonelt ekkolodd med skarpe og klare bilder, og i tillegg Garmins ClearVü ekkolodd-teknologi. Resultatet er at du får kunnskap om bunnforholdene som en lokalkjent, fisken har knapt en sjanse. Levende farger kombinert med høy kontrast gjør det enklere enn noen gang å skille mellom fisk og havbunn.

ClearVü er en ekkolodd-tekonologi gir et tilnærmet fotografisk bilde av det som befinner seg under båten. Det gjør det enkelt å identifisere fisk, strukturer og senkede objekter under vann. Garmin kombinerer ClearVü med tradisjonell ekkolodd-teknikk i en del av giverene, blandt annet CV- og GT-modellene.

Valg av svinger

Garmin Echomap UHD2 modellene har muligheten til å håndtere følgende ekkoloddfrekvenser

 • Tradisjonell: 50/200, 77/200, 83/200 kHz
 • Enkeltkanals CHIRP: fra 40 til 250 kHz
 • Garmin ClearVü™ CHIRP: 260/455/800 kHz

Valget av svingeren avgjør hvilke frekvenser du i praksis kan benytte. Kort fortalt vil de laveste frekvensene (50-200 kHz) måle de største dybdene, men med begrenset informasjon og detaljnivå. Høyere frekvenser (fra 300 kHz) vil gi stadig mer detaljerte bilder, men på mindre dybde.

Garmin Echomap UHD2 har en teoretisk maksimal måledyde på 701 m ved 77 mHz, men dette er avhengig av hvilken svinger som velges og monteringen av denne, saltinnhold i vannet og andre vannforhold og bunnforhold. I praksis er den maksimale måledybden vesentlig mindre, dette gjelder alle produsenter.

Går du opp fra «standardsvingeren» til en GT24UHD hekksvinger med Ultra-High Definition skanningsekkolodd – tradisjonell CHIRP og 800 kHz ClearVü får du et enda tydeligere skjermbilde som hjelper deg å finne og identifisere et bredere utvalg av fisk ved hjelp av livlige fargeskjermbilder opp til 60 m under båten.

CHIRP står til informasjon for Compressed High Intensity Radar Pulse. Der et tradisjonelt ekkolodd sender ut en enkelt frekvens om gangen, med begrenset informasjon, klarhet og oppløsning, vil et CHIRP ekkolodd kontinuerlig sende ut en mengde frekvenser, både høye og lave, og tolke de individuelt. Resultatet et mye klarere, skarpere og detaljert bilde, både av fisk og strukturer under vann.

Det finnes flere andre kompatible hekkgivere, samt gjennomgående givere. Disse er er mer krevende å montere, men gir ofte bedre ytelse og bedre hvis båten ofte kjøres i høye hastigheter. Merk at mange av giverene har 8-pinskontakter, og derfor trenger en adapterkabel.

Vi vil også vektlegge viktigheten av å følge monteringsanvisningene nøye, både for å oppnå best mulig resultat og å unngå å måtte bore flere hull in båten enn nødvendig.

Nøkkelegenskaper

 • UHD2-serien er en prisgunstig kartplotter og ekkolodd med ClearVü, perfekt for navigasjon og fiske
 • Inntil 5000 veipunkter, 50 000 punkter i sporlogg, 50 spor og 100 ruter
 • Klar 5-tommers skjerm ned tastestyring
 • To UHD2 kan kobles sammen via WiFi
 • ActivCaptain-app med tilgang til kart, oppdateringer og ActiveCaptain-felleskapet

Garmin Echomap UHD og UHD2-kartplottere

Garmins serie med Echomap UHD-kartplottere har vokst til en hel liten familie. Alle har selvfølgelig Ultra-High-Definition ekkolodd (UHD), men det kan være forvirrende å se forskjellene. Her er derfor en liten oversikt over hovedforskjellene:
 • UHD-cv: 6 og 7" kartplotter der 6" har tastestyring, mens 7" har berøringsskjerm og hjelpetaster. Tradisjonelt CHIRP og ClearVü-ekkolodd. 5 Hz GPS. 
 • UHD-sv: 7 og 9" kartplotter med berøringskjerm med hjelpetaster, med tradisjonelt CHIRP, SideVü og ClearVü-ekkolodd. 12-pin svingerkontakt.
UHD2-serien har bedre skjermer med høyere oppløsning, spesielt på 9".
 • UHD2-cv: 5 og 7" kartplotter med taster. Tradisjonelt CHIRP og ClearVü-ekkolodd.  4-pin svingerkontakt.
 • UHD2-sv: 6, 7 og 9" kartplotter med berøringskjerm med hjelpetaster, Tradisjonelt CHIRP, SideVü og ClearVü-ekkolodd. 10 Hz flerbånds-GPS. 12-pin svingerkontakt.

I esken

 • Garmin Echomap UHD2 52cv
 • Strøm-/datakabel
 • Vippebrakett
 • Innbyggingssett
 • Festeanordninger
 • Dokumentasjon

Tekniske spesifikasjoner

Produsent Garmin
Automatisk ruteforslag Ja
Autopilotintegrering No
Driftsspenning 12V
Ekkolodd utgangseffekt 500W
Støttede frekvenser 260/455/800, 50/200, 77/200, 83/200, CHIRP
Ekkoloddtyper CHIRP, ClearVü
GPS-type 5 Hz, GPS
HDMI-utgang No
IP-klasse IPX7
Kartbrikke-format MicroSD-kort (SD-adapter medfølger)
Karttype Bluechart g3, Bluechart g3 Vision, Garmin Navionics+, Garmin Navionics Vision+
Montering Brakett, Innfelt/flush
Motorintegrasjon No
Skjermoppløsning 800x480
Skjermstørrelse 5"
Vekt 0,5 kg
Ytre mål 18,8 x 12,2 x 6,2 cm (BxHxD)
Betjening Knapper
Tilleggsfunksjonalitet Med ekkolodd
Grensesnitt Wifi