Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2500kr! Les mer

Davis

Davis Vantage PRO2 værstasjon

Varenummer SK2346000
14 400,–
inkl. mva
På fjernlager
Værstasjon med stort, lettfattelig LCD-display

Produktbeskrivelse

Davis Vantage PRO2 er en komplett værstasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regn.

Den kabelede Vantage Pro2 leveres med 30 m kabel fra utesensoren (Integrated Sensor Suite) til konsollen. Konsoll og sensorer går på 220V via medfølgende transformator. Displayet kan plasseres på vegg eller bord.

Vantage PRO2 er satt opp med hele 80 grafer som kan leses rett av på displayet, og har over 70 ulike alarmer som kan settes etter behov. Vantage PRO2 kan også gi deg værvarsel, beregnet ved hjelp av vind, temperatur og barometertrykk. Værvarselet indikeres enkelt på displayet med ikoner og en rullende tekst nederst på skjermen. Hvis du ønsker å koble denne satsjonen til pc for logging eller overføring av værdata til internett, trenger du en WeaterLink i tillegg. 

Vantage PRO2 kan også gi deg værvarsel, beregnet ved hjelp av vind, temperatur og barometertrykk. Værvarselet indikeres enkelt på displayet med ikoner og en rullende tekst nederst på skjermen.

Davis’ Integrated Sensor Suite inneholder alle sensorene for Vantage PRO2, og forenkler monteringen til et par skruer! Integrated Sensor Suite inneholder sensorer for vindstyrke og –retning, temperatur, fuktighet og regnmåler.

Vindinstrumentene leveres med 12 meters kabel for montering separat.


Tekniske spesifikasjoner

Produsent Davis