Vi har FRI FRAKT* på alle ordre over 2000kr! Les mer

Davis

Davis værstasjon vantage pro2 trådløs

Varenummer SK2346100
15 500,–
inkl. mva
På fjernlager
Vantage Pro2 har et stort, lettfattelig LCD-display

Produktbeskrivelse

Vantage Pro2® er Davis’ nyeste serie værinstrumenter og tilbyr et stort, multifunksjons LCD-display, værvarsling og grafer direkte på skjermen.

Vantage Pro2 har et stort, lettfattelig LCD-display med mye informasjon, Displayet kan plasseres på vegg eller bord, og velger en den trådløse varianten kan displayet plasseres nær sagt hvor som helst. Vantage Pro2 er satt opp med hele 80 grafer som kan leses rett av på displayet, og har over 70 forskjellige alarmer som kan settes etter behov.

Vantage Pro2 kan også gi deg værvarsel, beregnet ved hjelp av vind, temperatur og barometertrykk. Værvarselet indikeres enkelt på displayet med ikoner og en rullende tekst nederst på skjermen.

Davis’ Integrated Sensor Suite inneholder alle sensorene for Vantage Pro2, og forenkler monteringen til et par skruer! Integrated Sensor Suite inneholder sensorer for vindstyrke og –retning, temperatur, fuktighet og regnmåler.

Vantage Pro2® leveres både som kablet og trådløs utgave. Vindinstrumentene leveres med 12 m. kabel for montering separat.

Tekniske spesifikasjoner